MTB i Stockholms skärgård
Cykling: 30 km med start i Gustavsberg, Uppland
1 995 kr/pers (1 natt)
sell
1 995 kr/pers
hotel
1 natt
directions_bike
30 km

Allt detta ingår

  • doneEn natt på Skeviks Gård
  • done1 x frukost
  • doneFika- och lunchmatsäck
  • done1 x trerätters middag
  • doneMorgonrock och tofflor på rummet
  • doneTillgång till bastu, relax och Skeviks träningsfaciliteter på gården

Möjliga tillval

  • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
  • doneEnkelrumstillägg
  • doneHyrcykel (det finns ett fåtal cyklar att hyra om du inte har egen cykel)

Det här är ett trevligt och flexibelt cykelpaket för dig som tycker om att cykla mountainbike på dina egna villkor. Efter cyklingen väntar bekvämt boende med relaxavdelning och inte minst en riktigt välsmakande säsongsanpassad 3-rättersmeny. MTB-lederna utgår ifrån Skeviks Gård på Värmdö.

Runtomkring Skeviks Gård ligger kilometervis av härliga och utmanande stigar och vägar. Längst ut i skogarna eller vid vattenbrynet hittar du också vackra lugna platser. Både innan ankomst och på plats får du rekommendationer på både kortare och längre dagsturer.

Skeviks Gård är beläget i hjärtat av ett område som erbjuder fina möjligheter till MTB-cykling för alla smaker, oavsett om du vill ta en lugn fikatur, träna inför Cykelvasan eller utmana dig själv på tekniska stigar uppför och nedför. Den omväxlande naturen bjuder på cykling i klassisk skärgårdsmiljö, tät skog, öppna fält, ängar och berg – ofta med storslagna utsikter över hav och sjöar. Från Skeviks Gård kan du välja mellan flera rundor med varierande längd och svårighetsgrad.

Dag 1 - Äventyrlig cykeldag i MTB-terräng

hotelSkeviks Gård
restaurantFika, lunch och middag
directions_bike30 km (valfritt)

När du anländer till Skeviks Gård någon gång under förmiddagen, förbereder vi allt för din spännande dag på cykeln. Du får med egen ryggsäck och termos som fylls med kaffe/te, lunchsmörgås, frukt och något hembakat från Skeviks Gårds alldeles egna konditor Camilla. Matsäcken njuter du av på valfri favoritplats längs turen.

Väl tillbaka till kvällen njuter du i Skeviks Gårds egen relax med bastu och bad. Efter det serveras en säsongsanpassad 3-rättersmeny, tillagad av egna råvaror från närliggande gårdar.

Dag 2 - Frukost och hemresa

restaurantFrukost

Efter frukosten är det dags att packa ihop och förbereda sig för hemresan. Glöm inte att ta med dig alla minnen och upplevelser från din spännande mountainbike-vistelse. Vi hoppas att du har haft en oförglömlig tid hos oss och ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Skeviks Gård för ännu fler äventyr i framtiden.

Cykelpaketet betalas direkt till arrangören.

Avbokning utan kostnad fram till 7 dagar före startdatum.
Avbokning inom 7 dagar före startdatum medför en kostnad på 100 % av paketets totalpris.
Du kan även köpa till extra avbeställningsskydd för 245 SEK/rum. Detta skydd ger dig möjlighet att avboka kostnadsfritt fram till kl. 15 på startdatumet.

4 Omdömen

star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outline
Helhetsintryckstar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Värde för pengarnastar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Bemötande och servicestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Boendestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Matupplevelsestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Cykelupplevelsestar_ratestar_ratestar_ratestar_outlinestar_outline
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outlineaugusti 2023, Elin B.
Vi är supernöjda med vår vistelse på Skeviks gård med MTB-paket! Använde oss av appen BikeGPX för att hitta en runda, och det funkade bra! Cyklarna hade kunnat vara i lite bättre skick då vi hade lite krångel med växlarna på ena, men överlag var dom bra. Som vegetarianer fanns det inte så många alternativ på menyn, men maten vi fick var ändå god. Rummet var mysigt, men badrummet skulle behöva en liten uppfräschning. SPA-avdelningen var perfekt efter en dag i MTB-spåret!
star_ratestar_ratestar_ratestar_halfstar_outlinejuni 2023, Ulrika O.
Det fanns inga uppmärkta leder, svårt att hitta.
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratejuli 2021, Helena V.
Mycket bra boende, service och mat. Vi kommer tillbaka! Vad det gäller mtb-cyklingen så var den okej. Vi fick navigera oss fram med app. Det hade varit bra om slingorna var uppmärkta så man kunde cykla på och inte trassla med appar som funkar sådär.
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_halfjuli 2018, Maria
Skeviks gård var hur fint som helst. Jättetrevlig och tillmötesgående personal. Maten var jättegod. Bra boende. Omgivningen lugn och vacker. Enda negativa var cyklingen. MTB spåret var 1,6 km och inte så bra. Men vi cyklade runt på Värmdö istället och där var det fint. Hade gärna fått fler tips om cykelspark med utgångspunkt från Skeviks gård. Helhetsintrycket av hela paketet var annars superbra.