MTB i Stockholms skärgård
Cykling: 30 km med start i Gustavsberg, Uppland
1 995 kr/pers (1 natt)
sell
Pris
1 995 kr/pers
hotel
Boende
1 natt
directions_bike
Cykling
30 km

Allt detta ingår

  • doneEn natt på Skeviks Gård
  • done1 x frukost
  • doneFika- och lunchmatsäck
  • done1 x trerätters middag
  • doneMorgonrock och tofflor på rummet
  • doneTillgång till bastu, relax och Skeviks träningsfaciliteter på gården

Möjliga tillval

  • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
  • doneEnkelrumstillägg
  • doneHyrcykel (det finns ett fåtal cyklar att hyra om du inte har egen cykel)

Det här är ett trevligt och flexibelt cykelpaket för dig som tycker om att cykla mountainbike på dina egna villkor. Efter cyklingen väntar bekvämt boende med relaxavdelning och inte minst en riktigt välsmakande säsongsanpassad 3-rättersmeny. MTB-lederna utgår ifrån Skeviks Gård på Värmdö.

Runtomkring Skeviks Gård ligger kilometervis av härliga och utmanande stigar och vägar. Längst ut i skogarna eller vid vattenbrynet hittar du också vackra lugna platser. Både innan ankomst och på plats får du rekommendationer på både kortare och längre dagsturer.

Skeviks Gård är beläget i hjärtat av ett område som erbjuder fina möjligheter till MTB-cykling för alla smaker, oavsett om du vill ta en lugn fikatur, träna inför Cykelvasan eller utmana dig själv på tekniska stigar uppför och nedför. Den omväxlande naturen bjuder på cykling i klassisk skärgårdsmiljö, tät skog, öppna fält, ängar och berg – ofta med storslagna utsikter över hav och sjöar. Från Skeviks Gård kan du välja mellan flera rundor med varierande längd och svårighetsgrad.

Dag 1 - Äventyrlig cykeldag i MTB-terräng

hotelSkeviks Gård
restaurantFika, lunch och middag
30 km (valfritt)

När du anländer till Skeviks Gård någon gång under förmiddagen, förbereder vi allt för din spännande dag på cykeln. Du får med egen ryggsäck och termos som fylls med kaffe/te, lunchsmörgås, frukt och något hembakat från Skeviks Gårds alldeles egna konditor Camilla. Matsäcken njuter du av på valfri favoritplats längs turen.

Väl tillbaka till kvällen njuter du i Skeviks Gårds egen relax med bastu och bad. Efter det serveras en säsongsanpassad 3-rättersmeny, tillagad av egna råvaror från närliggande gårdar.

Dag 2 - Frukost och hemresa

restaurantFrukost

Efter frukosten är det dags att packa ihop och förbereda sig för hemresan. Glöm inte att ta med dig alla minnen och upplevelser från din spännande mountainbike-vistelse. Vi hoppas att du har haft en oförglömlig tid hos oss och ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Skeviks Gård för ännu fler äventyr i framtiden.

Cykelpaketet betalas direkt till arrangören.

Avbokning utan kostnad fram till 7 dagar före startdatum.
Avbokning inom 7 dagar före startdatum medför en kostnad på 100 % av paketets totalpris.
Du kan även köpa till extra avbeställningsskydd för 245 SEK/rum. Detta skydd ger dig möjlighet att avboka kostnadsfritt fram till kl. 15 på startdatumet.

4 Omdömen

Helhetsintryck
Värde för pengarna
Bemötande och service
Boende
Matupplevelse
Cykelupplevelse
augusti 2023, Elin B.
Vi är supernöjda med vår vistelse på Skeviks gård med MTB-paket! Använde oss av appen BikeGPX för att hitta en runda, och det funkade bra! Cyklarna hade kunnat vara i lite bättre skick då vi hade lite krångel med växlarna på ena, men överlag var dom bra. Som vegetarianer fanns det inte så många alternativ på menyn, men maten vi fick var ändå god. Rummet var mysigt, men badrummet skulle behöva en liten uppfräschning. SPA-avdelningen var perfekt efter en dag i MTB-spåret!
juni 2023, Ulrika O.
Det fanns inga uppmärkta leder, svårt att hitta.
juli 2021, Helena V.
Mycket bra boende, service och mat. Vi kommer tillbaka! Vad det gäller mtb-cyklingen så var den okej. Vi fick navigera oss fram med app. Det hade varit bra om slingorna var uppmärkta så man kunde cykla på och inte trassla med appar som funkar sådär.
juli 2018, Maria
Skeviks gård var hur fint som helst. Jättetrevlig och tillmötesgående personal. Maten var jättegod. Bra boende. Omgivningen lugn och vacker. Enda negativa var cyklingen. MTB spåret var 1,6 km och inte så bra. Men vi cyklade runt på Värmdö istället och där var det fint. Hade gärna fått fler tips om cykelspark med utgångspunkt från Skeviks gård. Helhetsintrycket av hela paketet var annars superbra.