Den som planerar sin cykelresa på egen hand väljer gärna att övernatta på ställen där det finns särskild service för cyklande gäster. Om ni vill finnas med hos oss som Cykelvänligt boende får ni en egen presentationssida på swedenbybike.com. Vi hjälper till med texter och bilder. Du får tillgång till en avancerad webbplattform som är effektiv när det gäller träffar i sökmotorer. Du får även en fysisk dekal skickad på posten som du kan sätta upp vid entrén och som hjälper cyklande resenärer att hitta rätt. Som en extra bonus kommer ni även att finnas med på Norstedts tryckta cykelkarta (kartserien täcker i nuläget Götaland, stora delar av Svealand samt området runt Siljan).

Våra cykelvänliga boenden är bed & breakfast, vandrarhem, pensionat, stugor/camping och hotell som tycker att det är extra roligt när det kommer gäster som cyklar. De ligger i närheten av cykelleder och cykeldestinationer på olika håll i landet. Från sädesfält och äppelträd i Skåne till porlande bäckar och vidderna i fjällvärlden.

Det kostar 1 200 kr plus moms per år att vara med. Vi tar ingen provision då kunden hänvisas direkt till er och de kontaktuppgifter som ni angett för bokning.

Följande förväntningar ställs på samtliga Cykelvänliga boenden:

Låter det intressant eller vill du veta mera? Kontakta oss på info@swedenbybike.com eller 08-640 96 56 så hjälper vi dig.