Sweden by Bike, grundat 2014 av entusiasterna Katarina Bergstrand och Ivan Glauser, föddes ur en passion för cykling och en insikt om bristen på kvalitativ information om cykelturism i Sverige. Sedan dess har vi växt, både i omfattning och ambition, och idag är vi stolta över att vara landets främsta plattform för cykelturism.

Vi strävar efter att ständigt växa och stå som det självklara alternativet för alla som önskar utforska Sveriges storslagna landskap från cykelsadeln. Vår vision är att tillsammans med turistföretag och andra entusiaster kunna lyfta cykelturismens potential, och låta fler upptäcka allt det underbara Sverige har att erbjuda – på två hjul.

På Sweden by Bike har vi en brinnande passion för cykling. Vi tror att cykeln är mer än bara ett transportmedel – det är ett sätt att skapa oförglömliga upplevelser, främja hälsa, skydda vår miljö och mycket mer. Vi tror också att cykelturism är för alla, oavsett vem du är eller var du är på väg. Så häng med oss och upptäck Sverige på det mest givande sättet – på cykel!

Vill du veta mer om oss? Kontakta oss gärna:

E-post: info@swedenbybike.com
Tel: 08-640 96 56

Katarina Bergstrand
katarina@swedenbybike.com

Ivan Glauser
ivan@swedenbybike.com

Hoppas vi ses längs vägarna!