Mountainbikepaket i Högbo
Cykling: ca 20 km med start i Sandviken, Gästrikland
1 natt 1 615 kr / pers
Hotell
Ja
 • engelska
 • svenska
Har du frågor om det här cykelpaketet? Maila oss gärna.

Allt detta ingår

 • doneEn natt på Högbo Brukshotell
 • done1 x frukost
 • doneEftermiddagsfika serveras kl 14.30-16.30
 • done1 x fyrarätters middag (exkl dryck) med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert, chokladbord
 • doneTillgång till Pool & Relax kl 9-12
 • doneHyrcykel (MTB framdämpad) och cykelhjälm
 • doneAlltid när du bokar cykelpaket med övernattning via Sweden by Bike: Valfri cykelkarta från Norstedts förlag (värde 194 kr)
 • doneAlltid när du bokar via Sweden by Bike: Olycksfallsförsäkring för alla registrerade i sällskapet

Möjliga tillval

 • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
 • doneEnkelrumstillägg
 • doneKanotturer

Ett mountainbikepaket i Högbo bruk för livsnjutaren! Här kan du cykla på banor av olika svårighetsgrad som passar både nybörjare och elitmotionärer. Upplev fina mountainbikeleder, vacker friluftsmiljö och högklassig mat. 

Högbo Brukshotell är på riktigt. Det här är platsen för frihetstörst, målmedvetna möten, jordnära matupplevelser och endorfiner. Cyklingen håller hög klass, och här kan du cykla i Högbo MTB-Arena, med nivåanpassade banor för både nybörjare och vana cyklister. Välj den nivå som passar just dig och ditt träningspass.

I paketet ingår cykelhyra av senaste modellerna från kända märken som Giant och Specialized.

Dag 1

Nivåanpassad cykling på Högbo MTB Arena

I det här cykelpaketet anpassar du din cykling efter egen önskan och behag. På Högbo MTB Arena finns flera mountainbikespår i varierad terräng. Spåren är mellan 3,7 till 45 km långa och är utformade för att du ska få möjlighet att maximera din prestation genom att träna din teknik eller din uthållighet. Här hittar du också en naturlig rekreationsplats för alla sinnen. Omgiven av de vackra Gästrikeskogarna kan du slappna av och andas frisk luft.

Efter avslutad cykling är du välkommen att sjunka ner i en av hotellets mjuka fåtöljer för en eftermiddagsfika. I baren som ligger i anslutning till matsalen varvas lokala specialiteter. Till middag dukas en oförglömlig måltid upp i den vackra matsalen och det enda du behöver tänka på är att ha tillräckligt med utrymme kvar i magen för att kunna njuta av alla delikatesser.

Högbo Brukshotell
Eftermiddagsfika & middag
Dag 2

Frukost och hemresa

Efter en god natts sömn och Högbos stora frukostbuffé är det dags för hemresa. Om du har tid, så vill vi tipsa om några fler aktiviteter.

Här finns även en golfbana ett stenkast bort, fina fiskemöjligheter, paddling och Pool & Relax inne på hotellet. Björk & Berries, det svenska ekolyxvarumärket inom skönhetsvård, har sitt ursprung i dessa trakter och i anslutning till hotellet har de permanent utställning och lagerförsäljning av sina produkter.

Frukost
MTB-spår i varierad terräng

Avboknings- och återbetalningspolicy

Aktuella avbeställningskostnader under COVID-19:
- fri avbokning utan kostnad. Välkomna ofta!
Avbokningsreglerna kan komma att ändras. Den avbokningsregel som gällde när du gjorde din bokning på Högbo Brukshotell, fortsätter gälla även om reglerna justeras längre fram.

Ta dig hit

- Närmaste flygplats: Gävle
- Närmaste tågstation: Sandviken
- Bussar tar dig från Sandviken till Högbo (linje 44 mot Ockelbo).
Sandviken, Gästrikland