Downhill och SPA i Järvsö
Cykling: 20 km med start i Järvsö, Hälsingland
2 580 kr/pers (2 nätter)
sell
2 580 kr / pers
hotel
2 nätter
directions_bike
20 km

Allt detta ingår

 • doneTvå nätter på Hotell Järvsöbaden (del i dubbelrum i Solvillan)
 • done2 x frukost
 • done1 x femrätters middag (exkl dryck)
 • doneTillgång till SPA och relaxavdelning (1 besök) inkl badrock, handduk, tofflor samt spa-kit
 • doneLiftkort 2 dagar i Järvsö Bergscykel Park

Möjliga tillval

 • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
 • doneTillägg för enkelrum
 • doneLunch och middag på hotellet
 • doneKanot att hyra
 • doneSPA-behandlingar (massage, ansiktsbehandling, facelift, fotbehandling)
 • doneHyrcykel (inkl skyddsutrustning) kan hyras på Järvsö Bergscykel Park
 • doneHusdjur välkomna (mot mindre tillägg)

Kombinera ett cykeläventyr i Järvsö Bergscykel Park med SPA och boende som på den gamla pensionatstiden. Här bor du vackert, äter gott och njuter av närheten till naturen och alla äventyr som den för med sig.

Järvsö Bergscykel Park ligger ca 400 meter från hotell Järvsöbaden och här finns downhill-leder i alla nivåer, från enkla gröna till avancerade svarta. Det finns både downhillcyklar och XC-cyklar för uthyrning. Du åker lift upp på berget och cyklar ner i leder byggda för hand och med grävmaskiner. Vi lovar att du får en unik cykelupplevelse.

Det är enkelt att hyra cykel, och hos JBP ingår alltid nödvändig utrustning som hjälm, överkroppsskydd, benskydd, överdragströja och glasögon. Du cyklar på de senaste modellerna från Scott, och behöver aldrig själv skruva eller meka med cykeln.

Här hittar du öppettiderna för Järvsö Bergscykel Park

Bo på anrika Järvsöbaden
Du bor i Solvillan, en villa 150 meter bort från huvudbyggnaden beläget precis vid skogsbrynet. Samtliga rum har tillgång till trådlös nätverksuppkoppling (wifi).  Rummen är individuellt inredda och inga bekvämligheter saknas. Sängarna är sköna och du har toalett/dusch och tv på rummet. Järvsöbaden omnämns i White guide, Sveriges välrenommerade restaurangguide. I den vackra matsalen serveras till kvällen en klassisk fyrarätters måltid med sillbord, soppa, varmrätt och dessert. Nästa dag startar med en frukostbuffé och sedan bär det till cykelparken igen för nya äventyr.

Helt ny SPA-avdelning väntar på dig
Förutom torrbastu, ångbastu och jacuzzi har Järvsöbaden nyligen inrett ett kallbad – i den gamla potatiskällaren. Genom potatisinkastet porlar vatten från hotellets egen källa i Öjeberget ned i kallbadet som har en temperatur på 4-8 grader.

Både nybörjare och erfarna cyklister trivs
Guider hjälper gärna till och instruerar för att upplevelsen ska bli så optimal som möjligt och för barnen är detta en perfekt aktivitet. De får möjlighet att vara ute i naturen, cykla sig trötta och leka med sina syskon och nya kompisar i backen. Barn under 10 år får inte vistas i parken utan vuxens sällskap och oerfarna cyklister under 13 år behöver tillstånd från en vuxen att få cykla på egen hand.

Kanske lockar en tur till Järvzoo där den berömda trätrottoaren, 3 km lång, ger en unik möjlighet att kunna beskåda naturlivet på nära håll efter avslutad dag i cykelparken? Eller så sträcker du bara ut de trötta cykelbenen framför någon av brasorna och njuter av lite fika. Eller en massage? I trädgården kan du koppla av och bada i utomhuspoolen. Nära hotellet finns även en niohåls golfbana.

Aktuella avbeställningskostnader:
- fri avbokning fram till kl 12 dagen före startdatum.
- efter kl 12 dagen före startdatum, 100 % av paketets totalpris.

Cykelpaketet betalas direkt till hotellet vid ankomst.

9 Omdömen

star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outline
Helhetsintryckstar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outline
Värde för pengarnastar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outline
Bemötande och servicestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Boendestar_ratestar_ratestar_ratestar_outlinestar_outline
Matupplevelsestar_ratestar_ratestar_ratestar_outlinestar_outline
Cykelupplevelsestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outline
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outline
juli 2021
,
Felicia G.
Överlag en riktigt givande vistelse! Backen utmanade lagom mycket och Järvsöbaden bidrog med en lugn och trevlig atmosfär. Ett stort plus var också den mysiga spa-avdelningen. Vi hade dock högre förväntningar på maten som var helt OK men absolut ingen kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.
star_ratestar_ratestar_ratestar_halfstar_outline
augusti 2020
,
Min Za Sandin
Det som drog ner betyget på boendet var sängarna som var för mjuka för oss (trots att vi inte är överviktiga). Vi sov båda nätterna på bäddmadrasserna på golvet. För mig som känslig mot dofter var tvålen, handdukar och sängkläder för starkt parfymerade. Vi tog med egen tvål då jag anade att tvålen skulle dofta för starkt för mig.
star_ratestar_ratestar_ratestar_halfstar_outline
augusti 2020
,
Stefan Eliasson
Pga en olycka i bmx arenan/skillspark hann vi bara äta frukost o den var bra. Men vi hann inte cykla i backen utan fick åka till sjukhuset istället. Kunde inte heller nyttja middagen. Men fick avdrag för det. Något mjuka sängar men helt ok. Fram tills dess kanon. Bra service o Bmx parken var riktigt bra (trots olyckan). Mvh Stefan m.fam
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
augusti 2020
,
Anna
Fint hotell och kul cykling! Gör det gärna igen.
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
juli 2020
,
Joakim Peterson
Väldigt mycket värde för pengarna! Uppläget med två cykeldagar, en middag, och en spa-dag är perfekt. Vi körde middagen en dag, och relaxade i spaet den andra. Cyklingen är dessutom väldigt bra i Järvsö Bercykel Park, och det funkar för alla. Så länge man kan framföra en cykel, kan man prova på och ha superkul!
star_ratestar_ratestar_ratestar_outlinestar_outline
juli 2020
,
Fredrik
DH var riktigt kul att testa. Det var lätt att bli lite övermodig. Är du ute efter en adrenalinkick så är det bara att boka in en resa! Dock lite för mycket skador inom familjen för att vi ska kunna köra snart igen.
star_ratestar_ratestar_ratestar_outlinestar_outline
juli 2020
,
Ingela Hedman
Det var bra.
star_ratestar_ratestar_ratestar_halfstar_outline
juli 2020
,
Anders Björsell
Mycket dåligt med kartor över de olika områdena i Järvsö. Dåligt skyltat i backar och leder. Förvirrande när skidpisterna är skyltade samtidigt som cykelbackarna.
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
juni 2020
,
Peter Kraft
Jätteroligt att prova på downhill, hela familjen nöjd med allt även blåmärkena.