Cyclist welcome 2024

Den som planerar sin cykelresa på egen hand väljer gärna att övernatta på ställen där det finns särskild service för cyklande gäster. Om ni vill finnas med hos oss som Cykelvänligt boende får ni en egen presentationssida på swedenbybike.com. Vi hjälper till med texter och bilder. Du får tillgång till en avancerad webbplattform som är effektiv när det gäller träffar i sökmotorer. Du får även en fysisk dekal skickad med post som du kan sätta upp vid entrén och som hjälper cyklande resenärer att hitta rätt. Som en extra bonus kommer ni även att finnas med på Kartförlagets tryckta cykelkarta (kartserien täcker i nuläget Götaland, stora delar av Svealand samt området runt Siljan).

Våra cykelvänliga boenden är bed & breakfast, vandrarhem, pensionat, stugor/camping och hotell som tycker att det är extra roligt när det kommer gäster som cyklar. De ligger i närheten av cykelleder och cykeldestinationer på olika håll i landet. Från sädesfält och äppelträd i Skåne till porlande bäckar och vidderna i fjällvärlden.

Det kostar 1 200 kr plus moms per år att vara med. Vi tar ingen provision då kunden hänvisas direkt till er och de kontaktuppgifter som ni angett för bokning.

Följande ingår (tjänsten är ett abonnemang som löper årsvis):

Det här förväntar vi oss av alla Cykelvänliga boenden:

Driver du ett café, restaurang eller någon annan verksamhet som inte är ett boende?

Läs mer om hur du kan bli en del av vårt nätverk som ”Favoritplats” och attrahera fler cyklande besökare till din verksamhet. Läs mer om Cyclist welcome för favoritplatser här.