Cykelfrämjandet logotyp
Kulturarvskortet 2022

 

Jul och nyårstips!
Köp Kulturarvskortet för 150 kr hos Sweden by Bike

Kulturarvskortet ger dig 50% rabatt på entréavgiften till över 300 museer, slott, gårdar och andra sevärdheter runtom i Sverige. Rabatten gäller för ett obegränsat antal besök till och med maj 2023. Ange rabattkoden CFKULTUR när du du köper ditt Kulturarvskort på swedenbybike.com (ord pris 200 kr). Erbjudandet gäller t o m 31 december 2021.

Väskor och regnskydd

 

15% rabatt på väskor och regnskydd

Som medlem hos Cykelfrämjandet får du just nu 15% rabatt på alla produkter i kategorin Väskor och regnskydd. Allt du behöver göra är att ange rabattkoden CF21RABATT innan du betalar i kassan. Erbjudandet gäller fram till och med sista februari 2022 och gäller ej redan nedsatta varor. Klicka här för att komma till produkterna.

Cykelkarta Södra Roslagen / Stockholm

 

15% rabatt på alla cykelkartor

Som medlem hos Cykelfrämjandet får du 15% rabatt på Cykelkartan som ges ut av Norstedts förlag. Kartserien täcker Götaland, stora delar av Svealand samt området runt Siljan. Beställ din cykelkarta här. Allt du behöver göra är att ange rabattkoden CF2021 innan du betalar i kassan.

Boka utvalda cykelpaket i Sverige

Hos Sweden by Bike hittar du färdiga cykelpaket med boende, mat och föreslagna turer. Vi väljer ut fina erbjudanden till dig som är medlem i Cykelfrämjandet.

Just nu kan du boka cykelpaketet med medlemsrabatt.

Allt du behöver göra för att ta del av rabatten är att skriva ”cykelfrämjandet” i bokningsformuläret (i rutan kampanjkod). Rabatten gäller exklusivt för Cykelfrämjandets medlemmar fram till 2022-02-28. Klicka på bilderna för att läsa mer om varje cykelpaket och boka.

P.S. Du kan lätt komplettera erbjudandet med en eller två nätter om du vill stanna lite längre.

Inte medlem i Cykelfrämjandet?

Välkommen! För 275 kr/år är du med och stödjer Cykelfrämjandets arbete för bättre och säkrare cykling och får dessutom ta del av alla medlemsförmåner. Bli medlem här.