Fyra turer i Sörmland
Cykling: 30 km med start i Stjärnhov, Södermanland
1 natt 1 995 kr / pers
sell
1 995 kr / pers
hotel
1 natt
directions_bike
30 km

Allt detta ingår

 • doneEn natt i dubbelrum
 • done1 x frukost
 • doneKaffe/te och hembakat
 • done1 x trerätters middag inkl dryck
 • doneMountainbikecykel (24 vxl)
 • doneCykelnavigator med inlagd rutt för enkel navigering
 • doneKarta och färdbeskrivning
 • doneRelax med bastubad

Möjliga tillval

 • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
 • doneEnkelrumstillägg: 250 kr/natt
 • doneMatsäck för cykelturen: 125 kr

Ett varierande och inspirerande cykelpaket för dig som har ett öga för det bördiga och omväxlande sörmländska landskapet. Utgångspunkten är Rocklösa Gård i Stjärnhov. Du cyklar på grusvägar, mindre asfaltsvägar och stigar. Utmed cykelturerna stöter du på små butiker, kaféer, mysiga rastplatser och det finns gott om sjöar med badplatser. 

Inom ramen för det här paketet kan du välja mellan fyra olika turer som har lite olika karaktär och längd. Du får med dig karta, beskrivning av det du passerar och får låna en navigator (med inlagd tur) som lotsar dig rätt i landskapet. Det blir riktigt enkelt att hitta och du kan helt koncentrera dig på att njuta av cyklingen.

Bergslagsturen (ca 4 mil)
En spännande tur som tar dig upp i Åkers bergslag. Hela turen går på grusvägar och här möter du både historia, hantverk, trädgård, kan äta och fika, ta ett dopp i dammen och prova en av Sveriges mest kända rallysträckor.

Hyltingerundan (ca 5 mil)
I ett böljande jordbrukslandskap tar du dig fram på små vägar. En väg där du kan göra historiska stopp med muséer och slott. Du möter kulturspår och naturfenomen och så finns fikaställen, plaster att äta på och badtillfällen.

Grytsrutten (ca 3 mil)
En lagom lång rutt för dig som inte vill cykla så långt. Turen går runt i socknen och här kan du stanna vid flera olika naturreservat, besöka hantverkare, loppis, ta ett dopp vid fina badplatser, fika och äta.

Konungavägen (ca 6 mil)
I ett sagolikt vackert landskap kommer du upptäcka hur mycket landsbygd och många sjöar det finns Sörmland. Mycket kultur och historia finns längs vägen, spännande grottor och du hittar caféer, choklad/glasstillverkning, matställen och så förstås flera möjligheter att bada.

På Rocklösa Gård kan du koppla av med bastubad, ta en skön dusch, njuta på den stora terrassen, dricka kaffe eller te, sitta framför brasan eller bekanta dig med gården och omgivningarna. På kvällen välkomnas du till bords och du serveras en god, vällagad trerättersmeny gjord på råvaror av högsta kvalitet. Efter en god natts sömn i ett av gårdens dubbelrum möts du nästa morgon av frukostbuffé med hemlagat och mycket lokala produkter.

När Rocklösa Gård har bekräftat din bokning kan du inom 7 dagar ångra dig och få tillbaka 100 % av paketets totalpris (gäller om du bokar minst en månad före startdatum).

För övrigt gäller följande avbeställningskostnader:
- vid avbokning fram till 46 dagar före startdatum återbetalas 75% av paketets totalpris.
- vid avbokning 45-15 dagar före startdatum återbetalas 25% av paketets totalpris.

7 Omdömen

star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Helhetsintryckstar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Värde för pengarnastar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outline
Bemötande och servicestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Boendestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Matupplevelsestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Cykelupplevelsestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
juni 2022
Är mycket nöjd
Kjell K.
star_ratestar_ratestar_halfstar_outlinestar_outline
oktober 2021
Andra gången vi var där på cykelpaket. Vi fick boka om då barnen var sjuka, vilket var snällt. skulle bara få betala en liten administrativ avgift. Men den lilla avgiften blev 700 kr extra!!! Känner oss lurade på priset. Det var många andra i boendet och inte helt lätt att hålla avstånd vid maten. Ägaren var inte vaccinerad vilket vi hade velat veta innan. Fika fick vi inget fast det skulle ingå. Maten och cykelturen var däremot fantastisk.
Matilda W.
Svar från arrangören
Hej Matilda! Det är alltid lika trevligt när våra gäster vill återvända och boka in sig igen precis som ni har gjort. Det gör mig glad att ni uppskattade vår mat så mycket och också cykelturen ni valde. När ni avbokade drygt ett dygn innan ankomst ville vi vara tillmötesgående och hitta en lösning men jag borde varit tydligare med den exakta tilläggskostnaden (250:-/p i administrativ avgift och 100:- för kompensation av råvarukostnader), och hade ni frågat så hade vi enkelt kunna flytta isär borden för extra avstånd. Vid just ert tillfälle var ni bara 7 gäster på anläggningen och satt runt ett bord som egentligen har plats för 14. När det gäller vaccinationer så frågar jag aldrig mina gäster om de har eller inte har vaccinerat sig. Till oss är alla lika välkomna. Varma hälsningar, Lena
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
juli 2021
Vi tackar för en mycket bra service, med god mat i trivsam miljö - vi kommer gärna tillbaka!
Anders Öberg
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
juli 2021
En trevlig oas med god mat ,trevligt , informativ värd som berättar mycket om gården och dess omgivningar. Bra cyklar ! Kartor och GPS gör det lätt att hitta i den sörmländska kuperade terrängen. Rekommenderas!
Sten H.
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_rate
maj 2021
En fantastisk upplevelse i den Sörmländska naturen. Cyklarna var i toppskick med enkel navigering bifogad. Så varmt välkomnande på Rocklösa gård hos Fantastiska Lena. Av lokala råvaror skapade Lena Matmagi utöver det vanliga. Vi bodde i en otrolig vacker miljö på gården. Vi bjöds också på fina samtal och en mycket intresant historia om gården och dess omgivningar. Vi återkommer gärna. Mvh Christina
Christina Yderström
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_rate
september 2020
Hade en jättetrevlig helg hos Lena på Rocklösa gård. Vi cyklade Konungavägen som var ca 6mil, vilket i efterhand kanske var lite långt för vår del. Oavsett så var den väldigt fin och på kvällen fick vi äta väldigt god middag på närodlade produkter, var inga problem att få vegetariskt. Allt som allt en väldigt fin helg, rekommenderas varmt!
Rasmus
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_rate
september 2018
Det ligger vackert till med fin utsikt.
Matilda Wallén