Välkommen till det natursköna nordöstra hörnet av Skåne där handelsstaden Kristianstad erbjuder en intressant 400-årig historisk miljö att lära känna på djupet. Här kan du cykla längs mellan milsvida sandstränder och tallskog och kombinera kulinariska upplevelser med Vattenrikets alla vackra besöksplatser.

Cirka 2 km från stadens välbevarade stadskärna ligger Annas hotell, ett hotell skapat med omsorg om hotellgästerna och utan några standardlösningar med filosofin att det ska vara enkelt att vara gäst. Här i de vackert inredda rummen sover du gott i sköna sängar, bäddade med fluffiga duntäcken och svala lakan av finaste bomull. Alla rum har eget badrum med dusch och toalett och här ingår gratis WiFi. Annas hotell ligger intill Lingenäset Naturreservat som är ett omtyckt område som är lätt att ta sig till både med cykel och till fots, och här finns gott om fågeltorn och ställen att stanna och grilla på.

Med den härliga frukostbuffén som serveras i den blå salongen får du en bra start på dagen. Här serveras god och nyttig frukost och en ljuvlig nygjord fruktsmoothie. Frukosten kan även intas på verandan i morgonsolen vid varmt och vackert väder. Du kan också välja att äta middag på hotellet. Maten består oftast av enklare rätter baserade på bra råvaror, lokalt och ekologiskt så långt det går. Middag serveras hotellgäster dagligen mellan kl.18 till kl.22 då matsalen stänger.


Antal bäddar: 23 bäddar. Du kan boka enkelrum, dubbelrum eller minisvit med eller utan balkong. Vill du sköta dig själv? Ska ni stanna lite längre? Då är ni välkomna att boka Annas Apartments – en nybyggd, central & modern lägenhet med 3 rum & kök och balkong.

När Tripadvisor, världens största reseforum, utsåg vinnare i kategorierna ”Mindre Hotell” och ”Bästa Service” i Sverige, van Anna Hoffström den första kategorin och kom tvåa i den andra.

TripAdvisor

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

 • doneSäker cykelförvaring
 • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
 • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta Annas hotell

Ta dig hit

- Närmaste flygplats: Kristianstad/Österlen
- Närmaste tågstation: Kristianstad
- Lokalbussar går mellan tågstationen och hotellet.

Sevärdheter

 • local_seeKristianstad konsthall
 • local_seeNaturum Vattenriket

Cykelkartor

 • Cykelkarta 2 Sydöstra Skåne

  Cykelkarta Sydöstra Skåne

  159 kr
  Köp nu
 • Cykelkarta 4 Nordöstra Skåne

  Cykelkarta Nordöstra Skåne

  159 kr
  Köp nu
 • Cykelkarta 8 Sydöstra Småland

  Cykelkarta Sydöstra Småland

  159 kr
  Köp nu

Närliggande cykelleder