Detta mysiga vandrarhem med bed&breakfast ligger längs Kattegattleden i skånska Vejbystrand, bara 500 meter ifrån havet. Vejbystrand är ett naturskönt semesterparadis på södra Bjärehalvön med fina sandstränder, småbåtshamn och restauranger. Bjäre med dess matkultur och gårdsbutiker gör vistelsen till en oförglömlig upplevelse.

Här finns 16 dubbelrum som är smakfullt och unikt inredda. Alla rum har TV och Wifi. I samtliga dubbelrum kan du mot tilläggskostnad ha en eller två extrasängar för barnen. Vandrarhemmet har flera trevliga gemensamhetsytor. Du har tillgång till fullt utrustat kök, tvättstuga, toaletter, duschar och allrum. Det finns uteplatser under tak för dig som vill njuta av en härlig kväll ute i våra bekväma soffor. Vill du slippa städa efteråt hjälper vi till mot en liten ersättning.

Frukosten består av KRAV-märkt kaffe och te, juice, säsongens frukter, hembakat surdegsbröd och rågbröd, hemlagade lokala marmelader, ost och chark från gårdsbutiken i Vejbystrand. Vandrarhemmet har öppet året runt. Varje årstid har sin charm. Du kan hyra cykel på vandrarhemmet. Det gör du enkelt här.

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

  • doneSäker cykelförvaring
  • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
  • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta Vejbystrands Vandrarhem/B&B

Närliggande cykelleder