Några kilometer väster om Örebro hittar du inte bara en av landets finaste golfresorts med en klassisk bana från slutet av 1930-talet utan även en perfekt miljö för cyklister med ett öga för svensk natur. I synnerhet för dig som gillar mountainbike. Lannalodge erbjuder hög kvalitet rakt igenom och du hittar såväl restaurang och pizzeria som spa och gym.

I närheten (ett golfslag bort) finns Kilsbergen, också kallade Blå Bergen efter färgen de får under vissa ljusförhållanden. I anslutning till anläggningen finns attraktiva MTB-leder i Ånnaboda och Lekeberg. Vissa leder är enkla och passar nybörjaren, andra längre och svårare riktar sig till den vane MTB-cyklisten. Ånnaboda bjuder på vildmarkscykling medan Lekebergs gröna leder passerar småbyar på vägar. Lannalodge har egna MTB-cyklar till uthyrning i receptionen. Hjälm ingår i priset och man kan köpa kartor över lederna. Ett tips är att runda av en cykeldag med ett dopp i Lanna Badgruva.


Antal bäddar: Boendet är av hög kvalitet i form av 164 bäddar fördelade på 71 fina hotellrum. Det finns allt ifrån ekonomirum med inredning i ek, skiffer och sten till minisviter och studios för litet större sällskap. Husdjur är välkomna (förbokas).

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

 • doneSäker cykelförvaring
 • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
 • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta Lannalodge

Cykelkartor

 • Cykelkarta 26 Västra Mälaren Hjälmaren

  Cykelkarta Västra Mälaren / Hjälmaren

  159 kr
  Köp nu
 • Cykelkarta 22 Södermanland Östergotland

  Cykelkarta Södermanland / Östergötland

  159 kr
  Köp nu
 • Cykelkarta 21 Vättern runt Norra

  Cykelkarta Vättern runt (norra delen)

  159 kr
  Köp nu
 • Cykelkarta 25 Östra Värmland Närke

  Cykelkarta Östra Värmland / Närke

  159 kr
  Köp nu

Närliggande cykelleder