Långbergets Sporthotell
Sysslebäck, Värmland
fr. 495 kr/pers
sell
fr. 495 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneTillgång till utomhuspool
  • doneGratis Wifi

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Långbergets Sporthotell är beläget 630 meter över havet och har en bländande utsikt över skog och vattendrag. Hotellet är omgivet av ett storslaget kuperat landskap, här står naturen och spännande utomhusaktiviteter i fokus.

Ett par kilometer från hotellet går den 12 mil långa cykelvägen Klarälvsleden, och i skogarna finns många leder som passar bra för mountainbike, vandring och löpning, både korta enkla turer och Nordvärmlandsleden som är nästan sju mil lång. För dig som tycker om att fiska erbjuds möjligheter till varierat fiske, här nappar abborre, gädda och öring. Vattendragen lockar också till kanotturer, sjösystemet i nära anslutning till hotellet erbjuder allt från paddling i en timme upp till flera dagar. Sköna bad tar du i sjöarna, eller i hotellets tempererade utomhuspool som är öppen på sommaren. I hotellet finns restaurang, bar, bastu, gym, utomhuspool, biljardbord och gratis Wifi. Uthyrning av cykel/mountainbike, fiskeutrustning, kanot, mm. Guidade turer. Välkommen till aktiva dagar i den värmländska vildmarken!

Smyg fram i kanot på stämningsfull bäversafari
Känslan av att stå öga mot öga med Europas största landlevande djur älgen är mäktig. Sporthotellets älgsafari är en spännande upplevelse för gammal som ung. Vill du lära dig mer om bävern och dess liv kan du följa med på en stämningsfull bäversafari. Att stilla smyga fram i kanot i skymningen och leta efter bäverspår och hyddor, är en kväll du sent glömmer. I hotellets omgivning är det också möjligt att stöta på spår efter björn, varg och lo. För den kulturintresserade finns ett stort utbud i norra Värmland, hotellets personal tipsar gärna om utflyktsmål.

Njut av god mat och härlig utsikt
I hotellrestaurangen lägger du grunden för en dag full av aktiviteter med en riklig frukostbuffé. Lunchen äter du antingen på plats, eller så tar du med dig ett lunchpaket på utflykten. Under sommarsäsongen serveras även lunch i Tipitältet vissa veckodagar. När det är dags att avrunda dagen står en härlig middag uppdukad, njut av god mat och den härliga utsikten när solen sakta går ned och kastar långa skuggor över Transtrandsfjällen.


Antal bäddar: Hotellet har 115 bäddar. Du kan välja att boka enkelrum, dubbelrum eller familjerum. Samtliga rum har WC, dusch eller bad, och TV. På många rum finns en bäddsoffa för en eller två personer.

Det finns även möjlighet att boka boende i stuga, på vandrarhem eller i lägenhet. Husdjur är välkomna mot mindre tillägg i vissa stugor, sportrum och vandrarhemsrum (förbokas).

Se och uppleva

  • local_seePligrimstapeten i Ransby
  • local_seeUtmarksmusset, i Sysslebäck

Warning: array_column() expects parameter 1 to be array, string given in /home/swedenb1/public_html/wordpress/wp-content/themes/swedenbybike/includes/components/sbb-bike-maps.php on line 31

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/swedenb1/public_html/wordpress/wp-content/themes/swedenbybike/includes/components/sbb-bike-maps.php on line 32

Warning: array_column() expects parameter 1 to be array, string given in /home/swedenb1/public_html/wordpress/wp-content/themes/swedenbybike/includes/components/sbb-bike-maps.php on line 31

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/swedenb1/public_html/wordpress/wp-content/themes/swedenbybike/includes/components/sbb-bike-maps.php on line 32

Närliggande cykelleder