I den storslagna hälsingska naturen ligger Järvsö. Frisk luft, befriande vidder och bra fiske säger sig självt. Järvsö erbjuder även fantastiska möjligheter för dig som gillar att cykla och då är Bergshotellet ett lysande val för ditt boende. Hotellet ligger vackert på Öjebergets sydsida med ortens alla attraktioner inom bekvämt avstånd.

Här bor du på Järvsös barnvänliga bike-in-hotel mitt i backen. Rulla enkelt ner till liften och cykla downhill i Järvsö Bergscykel Park eller testa de nya cross country-lederna på härliga stigar. I Järvsö kan du enkelt hyra cykel och övrig utrustning. När du inte cyklar finns det massor av saker att göra. Ett besök i byn är alltid mysigt och på djurparken Järvzoo kan du se björn, älg, ren, varg, myskoxe och lodjur. En lärorik och spännande upplevelse för både stora och små. På Stenegård nere i byn arrangeras olika typer av evenemang och på Hälsingegårdarnas Världsarvscenter kan du lära dig det mesta om de berömda Hälsingegårdarna. I Stenegård finns även en gammaldags lekstugeby för barnen.

Efter en dags cykling är det skönt att koppla av och bo bekvämt. På hotellet finns tillgång till både bastu och en yogastudio. Rummen är fräscha och bär lokal prägel med material från trakten. Vad sägs om överkast i linne från linväveriet i Växbo? Det finns dubbelrum, familjerum, familjerum+ och familjerum DeLuxe. En annan sak som sitter fint efter en cykeltur är god mat. På Bergshotellet kan du äta frukost, lunchbuffé, a la carte till middag med en harmonisk blandning av Italien och Hälsingland. På det italienska temat finns stenugnsbakade pizzor och du kan välja band sex olika sorters öl från Hälsingland. Självklart finns det även en uppskattad barnmeny.


Observera att priset är högre under högsäsong i juli och augusti månad.

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

  • doneSäker cykelförvaring
  • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
  • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta Bergshotellet i Järvsö

Ta dig hit

- Närmaste flygplats: Stockholm/Arlanda
- Närmaste tågstation: Järvsö
- Bergshotellet ligger en kvarts promenad från järnvägsstationen.

Närliggande cykelleder