chat_bubble_outline
Sydkustleden är markerad med röda skyltar längs vägen och enkel att följa, men du kan ladda ner den digitala kartan i förväg till din smartphone.

Ta del av en förtrollande cykeltur från Lomma till Kristianstad, en rutt som tar dig genom Skånes natursköna och kulturellt rika landskap. Din resa börjar i den charmiga kuststaden Lomma, där du kan njuta av den lugna havsmiljön och vackra strandpromenader. När du rör dig österut, kommer du att korsa varierande landskap – från lantliga fält och små byar till frodiga skogar och åkrar. Denna resa erbjuder en perfekt blandning av natur och kultur. Stanna till i småstäder och byar längs vägen för att uppleva det lokala livet och smaka på regionens kulinariska läckerheter.

Vägen till Kristianstad tar dig genom ett landskap som är rikt på historia och natur. Du får möjlighet att se historiska landmärken och kanske till och med upptäcka Skånes unika djurliv. När du närmar dig Kristianstad, kan du utforska stadens rika kulturarv, inklusive dess välbevarade byggnader och den imponerande Heliga Trefaldighetskyrkan.

Denna cykeltur är en fantastisk möjlighet att upptäcka Skånes skiftande landskap, från kust till stad, och är en resa som både berikar själen och fyller sinnet med oförglömliga minnen.

Ladda ner GPX-fildownload help_outlined

Anslutande cykelleder