Cykelvänliga U&Me Hotel hittar du mitt i björkarnas stad i kulturhuset Väven. Med restauranger, bageri, konstutställningar och närheten till fina cykelturer längs Umeälven gör detta till ett landmärke i Umeå.

När du kliver in genom dörrarna till U&Me Hotel möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Njut av en härlig frukostbuffé som ger dig energi inför dagen eller koppla av med en kopp kaffe i den mysiga loungen. Takterrassen bjuder på en fantastisk utsikt över staden och är perfekt för att njuta av en vacker solnedgång eller ta en drink med vänner. U&Me’s gym ligger på plan 5 i Väven. Här har du som gäst tillgång till det mesta du behöver.

Varje rum är elegant inrett med en touch av nordisk design och finns i storlekarna S, M, L, XL. Alla rum har sängen vänd ut mot fönstret som ger dig en strålande utsikt över antingen staden eller älven när du vaknar. Byggnaden är ritad av arkitektbyrån Snøhetta, arkitekt- och designbyrån Stylt Trampoli står bakom koncept och inredningsdesign. Hotellet är känt för sitt engagemang för hållbarhet och miljömedvetenhet. De strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda förnybar energi, återvinna och minska sitt avfall och främja hållbara metoder inom sin verksamhet.

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

  • doneSäker cykelförvaring
  • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
  • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta U&Me Hotel