Skellefteå Camping
Skellefteå, Västerbotten
fr. 325 kr / pers
sell
fr. 325 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn natt (del i dubbelrum) med dusch/wc i korridoren
  • doneTillgång till kök och allrum med tv
  • doneGratis Wifi

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Två kilometer från stadskärnan och vackert belägen mellan kusten i nordost och älven i söder ligger Skellefteå Camping med naturen inpå knuten. Här är luften frisk, skogen nära och det finnas en rad olika aktiviteter att ägna sig åt när cykeln är säkert parkerad. I närheten finns tennishall och inomhusbad för den som vill röra sig. I staden några minuters promenad bort kan man äta gott, gå på bio eller kanske spela ett parti boule. 

Campinglivet är som gjort för dig som gillar utomhusliv och fysisk aktivitet. På Skellefteå Camping hittar du allt du behöver i den vägen. Natten kan du tillbringa i bekväma rum som passar just dina preferenser, med vandrarhemsstandard eller hotellrumskänsla. Det finns stora och små stugor, både lite enklare och mer välutrustade. Allting i kombination med campingens genomtänkta service i form av exempelvis kiosk och wifi.

Här finns en campingkarta med beskrivning av området och det fina utbudet 

Skellefteå som grundades 1845 ligger vackert vid Skellefteälven och är för många idrottsintresserade känd som en ishockeymetropol. Den gamla industristaden har hittat en spännande modern identitet och idag talar man om ”the Arctic Urban lifestyle”. Här finns restauranger av hög kvalitet och mysiga kaféer. Barnfamiljen kan lära sig saker på ett roligt sätt på Exploatoriet och vill man lära sig lokalhistoria är Skellefteå museum ett bra tips.

Närliggande cykelleder