Från Norrland YMCA Hostel är det mindre än 300 meter till järnvägsstationen och nära stationen finns också en välsorterad livsmedelsaffär. Några rum har egen toalett och de övriga har dusch och toalett alldeles i närheten. Norrland YMCA Hostel är renoverat 2019, så allt är nytt och fräscht.

För dig som vill laga mat finns det kök för självhushåll med sittplatser på 2:a och 3:e våningen. Det finns även tillgång till tvättstuga och gratis wifi för dig som gäst. I frukostmatsalen serveras frukost 07.00-08.30 på vardagar och 08.00-09.30 på helger. Det finns ett cykelrum där du kan låsa in din cykel samt utföra mindre reparationer och underhåll medan du bor här. På innergården finns tillgång till vatten för att spola av/tvätta din cykel. Om du inte har med egen cykel finns det två cyklar att låna.

Norrland YMCA Hostel är ett cykelvänligt boende och Umeå med omnejd lämpar sig alldeles utmärkt för cykling och cykelutflykter. Varför inte en cykeltur längs Umeälven till Klabböle energicentrum med café, museum och lekpark. Ett annat utflyktsmål är Umedalens Skulpturpark med verk av bland andra Tony Cragg, Louise Bourgeois, Anthony Gormley. Vill du parkera cykeln en stund i centrala Umeå så kan du följa med på en guidad stadsvandring och lära dig mer om staden.

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

  • doneSäker cykelförvaring
  • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
  • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta Norrland YMCA Hostel

Närliggande cykelleder