Norrland YMCA Hostel
Umeå, Västerbotten
fr. 390 kr / pers
sell
fr. 390 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn övernattning
  • doneSänglinne, handdukar och städning
  • done1 x frukost
  • doneGratis Wifi

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

I den livfulla studentstaden Umeå ligger Norrland YMCA Hostel centralt beläget. Prisvärt och fräscht med korta avstånd till restauranger och affärer. Det är inte heller långt till den mäktiga älven med strandpromenaden. Utbudet av kultur är stort. Du har Operan, ett närbeläget gitarrmuseum och kulturhuset Väven med vackert bibliotek, Kvinnohistoriskt museum och konstutställningar att välja på bland mycket annat. När kulturtörsten är släckt kanske du besöker nybyggda badhuset NAVET.

Från Norrland YMCA Hostel är det mindre än 300 meter järnvägsstationen och nära stationen finns också en välsorterad livsmedelsaffär. Vissa av rummen har egen toalett och de övriga har dusch och toalett alldeles i närheten. För dig som vill laga mat finns ett kök för självhushåll med sittplatser på andra våningen. Det finns även tillgång till tvättstuga och gratis Wifi för dig som är gäst. Norrland YMCA Hostel är nyrenoverat 2019, så allt är nytt och fräscht. I frukostmatsalen serveras frukost 07.00-08.30 på vardagar och 08.00-09.30 på helger.

Norrland YMCA Hostel är ett cykelvänligt boende och Umeå med omnejd lämpar sig alldeles utmärkt för cykling och cykelutflykter. Ett bra utflyktsmål är Umedalens Skulturpark med verk av bland andra Tony Cragg, Louise Bourgeois, Anthony Gormley, Jaume Plensa och Anish Kapoor. Vill du parkera cykeln en stund så kan du hänga med på en guidad stadsvandring och lära dig mer om staden.

Närliggande cykelleder