Många av oss uppskattar den trygga svenska naturen mer än någonsin. Den friska luften, skogen och utsikten över havet. Vid kusten mot mäktiga Bottenviken ligger Byske Havsbad med sandstrand, bekväma stugor och massor av aktiviteter att välja på. Med ett rykte som något av ett norrländskt paradis för barnfamiljer.  

På Byske Havsbad hittar du boende som passar perfekt när du har med dig cykeln. Här finns stugor med alltifrån två bäddar till toppmoderna självhushållsstugor med upp till åtta bäddar och massor av utrustning. Det finns BMX-bana på området. När barnen har cyklat klart för dagen kan de rikta överskottsenergin mot vattenrutschbanan, utomhusbassängen, barnpoolen, hinderbanan eller äventyrsgolfen. Självklart finns det kiosk, grillstuga och restaurang när man vill äta gott tillsammans. Om du inte har egen cykel kan du hyra i receptionen.

Furuögrundsleden (10 km) går i en naturskön miljö längs kusten.

Byske Havsbad är en långgrund, finkornig sandstrand. Längs med stranden hittar du promenadstråk och grillstugor. Missa inte besöka lusthuset på stenpiren när du besöker stranden.

Här finns en campingkarta med beskrivning av området och det fina utbudet

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

  • doneSäker cykelförvaring
  • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
  • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta Byske Havsbad

Närliggande cykelleder