Regnskydd för skor

295 kr

Dessa regnskydd för skor är ett måste att ha med sig på cykelturen eller pendlingen till jobbet. Slipp att ta med dig tunga gummistövlar och håll istället fötterna torra med hjälp av dessa smidiga skoöverdrag.

Skydden täcker både skor och underben mot regn och smuts. De når upp till knät vilket förhindrar eventuella glipor nedanför regnjackan eller regnbyxorna. Skydden hålls på plats med fyra kardborrband.

Materialet är en mycket lätt och smidig polyesterbelagd vinyl vilket gör dem både tänjbara och rivstarka. Sömmarna är svetsade för extra hållbarhet. Eftersom de inte har någon egen sula behöver du heller inte oroa dig för att allt ska bli lerigt och smutsigt när regnskydden stoppas ner i väskan eller fickan efter användning. Vikten är enbart ca 230 gram vilket gör dem lätta och smidiga att vika ihop och bära med sig. Väl ihopvikta tar de inte mycket mer plats än en handske.

Dessa regnskydd för skor och underben går även utmärkt att användas till andra tillfällen än när du är på cykeln. Ett tips är att förvara ett extra par i bilens handskfack, redo att träs på om du oväntat behöver gå ut i regnet och inte vill bli blöt om skor och underben.

 • Passar flera olika skotyper (även cykelskor som kan ha en massa olika modeller)
 • Kan anpassas till rätt passform runt benet med kardborrband
 • Skyddar hela benet upp till knät mot regn och stänk
 • Enkla att vika ihop och packa ner på turen
 • Bra kvalitet på galonmaterialet
 • Mjuk och följsam
 • Marinblå färg med reflexer

Tips på enkelt sätt att ta på sig sina boots-in-a-bag

 1. Fästa det övre kardborrbandet under knät.
 2. Trä skospetsen genom bandet vid tån.
 3. Spänn kardborrbandet runt hälen.
 4. Spänn övriga kardborrband längs vaden.

Här kan du läsa en recension som vår testare Daniel har skrivit efter att ha provat skorna.

Marinblå
ca 230 gram