Imbris regnponcho svart

1 390 kr

Imbris regnponcho svart är en mjuk, lyxig och väldesignad regnjacka av hög kvalitet som är praktisk och snygg både när du cyklar eller går. Regnponchon är tillverkad av högkvalitativt återvunnet polyester-tyg (PFC-free) i dubbla lager, vilket håller dig torr samtidigt som den är smidig och enkel att bära över kläderna. Reflekterande detaljer gör att du även syns bra i mörker. Vattentät och ventilerande – utmärkt för såväl cykelturen som promenaden!

Två smarta remmar som du håller i händerna gör att denna regnponcho håller sig vid styret och skyddar dig därmed mot att vatten rinner ner på byxorna. En anpassningsbar luva skyddar huvudet under cykelturen. Förutom att skydda innehållet från vatten så fungerar även fickan på magen som en förvaringsväska för ponchon när den inte används, något som gör den oerhört enkel att ta med på cykelturen.

Imbris regnponcho svart har en vattenpelare på 10 000 mm och en MVP (Moisture Vapour Permeability) på 5 000 mm. Sömmarna är tejpade och dragkedjorna är Aquaguard från YKK (vattenavisande).

  • Diskreta reflexiva detaljer i 360 grader runtom ökar synligheten i mörker
  • Midjeband som kan användas vid blåsigt väder för att hålla regnponchon på plasts
  • Insydda handremmar som gör att du enkelt kan hålla fast regnponchon över cykelns handtag vilket skapar ett skydd för dina armar och ben
  • Justerbar luva som kan dras åt för att hållas på plats vid cykling
  • Inbyggd förvaringsväska gör det enkelt att bära med regnponchon när den inte används

Imbis regnponcho kommer i två storlekar:
S/M för personer upp till 175 cm.
M/L för personer över 175 cm.

Kuriosa: Imbris är latin och betyder ”regnmoln” eller ”regnskur”.

Svart
S/M: 100 cm, M/L: 108 cm
132 cm
ca 450 gram
10 000 mm vattenpelare
5 000 mm