Rudy Project Defender Multilaser

2 000 kr

Nollställ

Inspirerad av mer än 30 års utveckling blandar Rudy Project Defender en medfödd racingstil med den mest avancerade glasögonteknologin för att ge idrottare och hänförda cyklister enastående komfort. Justerbar näsdyna och tippspetsar, ultradjup synfält, skyddande mjuka säkerhetsstötdämpare och ett enastående kraftflödesventilationssystem gör Defender till en extremt bekväm och säker produkt.

RP Optics Polycarbonate Static Lenses

The RP Optics polycarbonate static lenses ger dig ett överlägset skydd för dina ögon samtidigt som de finns tillgängliga i en mängd olika färger. Detta gör dem väldigt passande för en mängd olika sporter och väderförhållanden. RP Optics-glaset garanterar utmärkt synskärpa samtidigt som det ger ett livligt och sportigt utseende.

PowerFlow ventilationssystem

Det innovativa PowerFlow-systemet har öppningar som är vetenskapligt placerade på bågens spetsar, på det främre chassit och på linsen för att förbättra luftcirkulationen samtidigt som du garanterar maximal aerodynamisk effektivitet utan att störa synfältet.

Rudy Project system för snabbbyte

Byt dina linser på ett ögonblick! Med Quick Change-systemet kan du välja storlek och typ av linser som passar dig bättre. Och det garanterar perfekt ljushantering eftersom du enkelt kan montera eller byta linser enligt dina egna krav.

Justerbar Nosepad / Temple Tips

Den mjuka justerbara näsplattan erbjuder en exceptionell passform för alla ansiktsformer. Systemet gör det också möjligt att justera glasögonens höjd och deras avstånd från ansiktet för att öka komforten och förhindra att glider av. Justerbara tippspetsar garanterar helt anpassad passform och ett perfekt grepp. Använd bara ett lätt tryck för att justera dem i valfri riktning.

Stötdämpande

Stötdämparna på Rudy Project Defender ImpactX är färgglada gummiinsatser som är utformade för att maximera din säkerhet i händelse av kross eller slag. Dessutom är stötfångare integrerade med linsventilkontrollen för att förhindra imma och säkerställa perfekt ventilation.

Detaljer

28g
Power Flow
1-3: 8 – 80% ljusgenomsläpp
141-118
44
7

Mer information

Rudy Project Defender cykelglasögon