Klassiska sevärdheter i Stockholm

148 kr

Klassiska sevärdheter i Stockholm är en lättcyklad cykeltur på omkring 3 timmar för dig som vill cykla på egen hand. Cykelturen startar i centrala Stockholm och tar dig till några av de mest klassiska sevärdheterna. Ett perfekt sätt att upptäcka och lära dig mer om den svenska huvudstaden.

Stockholm grundades 1252 så en cykeltur i staden tar dig genom nästan 800 år. Det tar vi fasta på när vi berättar om det du ser under färden. Hyr en cykel eller använd din egen och ge dig ut på en härlig upptäcksfärd genom århundradena i Sveriges vackra huvudstad.

Vad ingår?
Efter att du genomfört köpet får du tillgång till en digital karta (gpx-fil) som du enkelt kan använda för att navigera med hjälp av din mobil. Instruktioner för hur du använder och navigerar efter kartan följer med när du genomför köpet. Du får även en digital broschyr (som självklart också kan skrivas ut) där du kan läsa intressant fakta om de olika stoppen.

Vad kommer du att uppleva under turen?
Djurgårdens museer, nöjesfält och vackra natur, Södermalms höjder och trendiga hipster-områden och historiska byggnader i Stockholms innerstad som t.ex. Stockholms slott, Stadshuset och Operan.

Har du ingen egen cykel?
Låna en av stadens cyklar eller hyr en via Stockholm Adventures.

Vill du komplettera med ett Cykelvänligt boende?
För den här cykelturen rekommenderar vi Scandic Hasselbacken som ligger beläget på vackra Djurgården.

ca 35 km
ca 3 timmar
Stockholms innerstad
digital karta (gpx) och utflyktsguide (pdf)

Så fungerar det

1

Köp

Lägg cykelturen i varukorgen och genomför köpet

2

Ladda ner

Ladda ner utflyktsguide (pdf) och gpx-fil för digital navigering

3

Cykla

Cykla och upplev med hjälp av karta och utflyktsguiden