Dataskydd och integritetspolicy

Angående dataskydd hos Sweden by Bike

Som kund eller leverantör till Sweden by Bike ska du känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. I det syftet ser vi hela tiden till att arbeta med olika säkerhetsåtgärder för att skydda de personuppgifter som vi är ansvariga för. Här har vi sammanställt information om hur vi gör för att behandla kunders och leverantörers personuppgifter på ett säkert sätt.

Informationen gäller vår personuppgiftspolicy för externa kontakter samt hantering av så kallade cookies. Kontakta oss på info@swedenbybike.com om du har frågor om vår policy eller om dataskydd.

Nya regler om hantering av personuppgifter

Du kanske har hört talas om GDPR. Det är en ny lagstiftning som gäller hantering av personuppgifter. Den går under den svenska beteckningen Dataskyddsförordningen och börjar gälla 25 maj 2018.

Sweden by Bike arbetar med säker hantering av personuppgifter på ett antal olika sätt. När vi behandlar personuppgifter följer vi en policy, vi har ett personuppgiftsregister och tekniska säkerhetslösningar för att skydda personuppgifterna.