De som besöker webbplatsen swedenbybike.com letar efter trevliga platser att besöka på sina cykelresor i Sverige. De kommer från Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Storbritannien och många andra länder. Det är en klimatmedveten målgrupp med ett starkt naturintresse.

Genom att presentera och lyfta fram cykelleder och resmål kan vi hjälpa till att öka kännedomen om allt det fina som finns hos er.

Vill ni finnas med som ett resmål för cyklister?

Sweden by Bike vill samarbeta med små och stora städer, byar och samhällen som tycker det är extra roligt när det kommer turister som cyklar. Vi erbjuder en egen presentationssida för resmålet på swedenbybike.com och med den som utgångspunkt gör vi en tydlig plan för marknadsföring och kommunikation. Som ett första steg går vi tillsammans igenom de möjligheter vi ser för att kunna lyfta fram platsen utifrån cykelturistens behov. I slutet av varje år gör vi en skriftlig sammanställning av cykelåret som visar genomförda aktiviteter och annan relevant information kopplat till samarbetet. Befintliga cykelpaket, boenden och cykelleder läggs till på sidan. Att samarbeta med oss kräver ingen egen webbutveckling.

Kontakta oss via e-post info@swedenbybike.com eller telefon 08-640 96 56 om du vill ha mer information.

Vad kan vi göra mer för er?

Förutom att hjälpa er att marknadsföra och synliggöra er destination eller resmål erbjuder vi även andra tjänster inom cykelturism. Bland annat kan vi projektleda små och stora utvecklingsprojekt, arrangera kurser och utbildningar, hålla föredrag och seminarium mm. Läs mer om våra tjänster på denna sida.