Seminarier och utbildningar

Det finns stora möjligheter att utveckla svensk cykelturism. På många olika håll i landet med sina respektive förutsättningar. Med rätt kunskaper kan man snabbt komma framåt. Våra kurser är upplagda så att du får med dig verktyg som går att använda direkt när du kommer hem. De är kostnadseffektiva, tidseffektiva och framtagna just för dig som måste åstadkomma mycket med en begränsad budget. Kurserna är också ett tillfälle att bygga sociala nätverk och träffa andra i branschen som funderar i samma banor. Föreläsarna har stor erfarenhet av sina områden och tillhör de främsta experterna i landet.

Kurserna riktar sig i första hand till dig som arbetar med destinations- och turismutveckling samt till entreprenörer som vill utveckla sin verksamhet med erbjudanden till cyklister. Både stora och små. Även du som arbetar med näringslivsutveckling och vill lära dig mer om tillväxtmöjligheterna inom en klimatvänlig sektor som cykelturism har utbyte av dem.   

En gång om året arrangerar vi ett branschseminarium i anslutning till Svenska Cykelmässan. Inom kort öppnar vi upp för anmälan till Cykelturismdagarna fredagen den 20 mars 2020 på Stockholmsmässan i Älvsjö och presenterar årets tema.   

Bokning och praktisk information

Om våra föreläsare


NOVEMBER 2019

14 november, VÄSTERÅS: Webb och sociala media för att nå cyklister STÄNGD
21 november, VÄSTERÅS: Cykelguidning i praktiken, grundkurs STÄNGD
27 november, STOCKHOLM: Myllamodellen, för offentliga aktörer STÄNGD

DECEMBER 2019

2 december, STOCKHOLM: Lyckas med hållbart småföretagande
3 december, STOCKHOLM: Så bygger du upp ett MTB-område – STEG I

JANUARI 2020

23 januari, STOCKHOLM: Så bygger du upp ett MTB-område – STEG II

FEBRUARI 2020

6 februari, STOCKHOLM: Grundkurs paketering

MARS 2020

5 mars, STOCKHOLM: Så bygger du upp ett MTB-område – STEG III
20 mars, STOCKHOLM: Branschseminarium Cykelturismdagarna 2020 (i anslutning till Svenska Cykelmässan, Älvsjö)