shopping_cart
kr

Locka till dig cyklister som kunder!

Foto: Ulf Huett, cyklister i Fjärdhundraland

Cyklister som kunder: Cykelturismen ökar stadigt i Sverige och det finns många som vill boka färdiga cykelpaket eller letar efter cykelvänliga boenden när de är ute på cykelresa. Både svenskar och cyklister från andra länder. Hos Sweden by Bike kan ni marknadsföra ert eget cykelpaket eller boende enkelt och effektivt. Det är jätteviktigt med gästernas feedback, och vi har tagit fram en anpassad struktur för publika kundomdömen kopplat till alla cykelpaket. 

Cykelpaket: Om ni har ett eget cykelpaket som inkluderar övernattning, god mat och föreslagna turer kan ni lägga upp det hos Sweden by Bike till en engångskostnad på 1200 kronor plus moms. Ni får en egen presentationssida, vi hjälper till med copytext och bilder. Dessutom får ni tillgång till en avancerad webbplattform som är effektiv när det gäller träffar i sökmotorer. Ditt cykelpaket blir sökbart och hamnar under våra kategorier (exempelvis Familjevänligt eller Gourmet). Priset ska vara detsamma som om kunden bokar direkt hos er, och för varje bokning ber vi om en provision på tio procent.

Cykelvänligt boende: Om ni vill finnas med hos oss som Cykelvänligt boende får ni en egen presentationssida. Vi hjälper till med copytext och bilder. Du får tillgång till en avancerad webbplattform som är effektiv när det gäller träffar i sökmotorer. Det kostar 1200 kronor plus moms per år att vara med. Vi tar ingen provision, kunden hänvisas direkt till er och de kontaktuppgifter ni angett för bokning. Våra cykelvänliga boenden är bed & breakfast, vandrarhem, pensionat, stugor/camping och hotell som tycker att det är extra roligt när det kommer gäster som cyklar. De ligger i närheten av cykelleder och cykeldestinationer på olika håll i landet. Från sädesfält och äppelträd i Skåne till porlande bäckar och vidderna i fjällvärlden. Som en extra bonus kommer ni även att finnas med på Norstedts tryckta cykelkarta (kartserien täcker i nuläget Götaland, stora delar av Svealand samt området runt Siljan).

  • Viktigt med ett bra läge och särskild service för cyklister:
  • Säker cykelförvaring
  • Möjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • Tvätt- och torkmöjligheter för kläder

Avslutande klyscha: Det låter som en klyscha, men Sverige är fantastiskt. Det syns allra bäst när du är ute och cyklar. Du färdas mitt i landskapet, känner dofter, ser färger, hör vindens sus i träden. Solsken, ibland regn, och massor av frisk luft. Efter några mil på vägarna eller på skogsstigar är det skönt att kliva av och ta in på ett trevligt ställe. Ta en dusch, kanske äta middag och sova riktigt gott. Självklart ska ditt cykelpaket och/eller cykelvänliga boende finnas med på Sweden by Bike! Du når oss via e-post info@swedenbybike.com eller telefon 08-640 96 56.

Titta gärna på det inspirerande filmklippet från Kattegattleden om hur du kan göra för att locka till dig fler cykelturister:

x