shopping_cart
kr

För destinations- och näringslivsutvecklare

De som besöker webbplatsen swedenbybike.com letar efter trevliga platser att besöka på sina cykelresor i Sverige. De kommer från Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Storbritannien och många andra länder. Det är en klimatmedveten målgrupp med ett starkt naturintresse.

  • • Cykelturister är köpstarka, äter och dricker lokalt, stannar i området länge, besöker lokala handlare
  • • Cykelturism är en intäktspost för enskilda företag, men också för en kommun/region som kan bidra till att finansiera andra viktiga saker
  • • Bra för miljö och folkhälsa, bidrar till att skapa fler arbetstillfällen

 

Genom att presentera och lyfta fram cykelleder och resmål kan vi hjälpa till att öka kännedomen om allt det fina som finns hos er. Vi erbjuder även utbildningar och seminarier i samarbete med andra duktiga aktörer för att öka kunskapen om cykelturism i Sverige.

Vårt nätverk: Kontakta oss gärna om du söker någon viss kompetens kopplat till en cykelsatsning eller har ett utvecklingsbehov inom cykelturism. Vi är stolta över över att ha ett så fint nätverk, och hjälper gärna till att “hitta rätt” och förmedla kontakt.

Anlita oss: Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter inom cykelturism och du är välkommen att anlita oss om du vill göra en förstudie, har behov av projektstöd, vill arrangera ett seminarium eller anlita oss som föreläsare.


Vill ni finnas med som ett resmål för cyklister?

Sweden by Bike vill samarbeta med små och stora städer, byar och samhällen som tycker det är extra roligt när det kommer turister som cyklar. Vi erbjuder en egen presentationssida för resmålet på swedenbybike.com. Befintliga cykelpaket, boenden och cykelleder läggs till på sidan. Att samarbeta med oss kräver ingen egen webbutveckling.

Kontakta oss gärna via e-post info@swedenbybike.com eller telefon 08-640 96 56 om du vill ha mer information.


Utbildningar inom cykelturism

Sweden by Bike har tagit fram kurser för den som vill utbilda dig inom cykelturism. Allt ifrån paketering och affärsutveckling till grunderna i cykelguidning. Kunniga föreläsare, tidseffektivt upplägg och handgripligt så att kunskaperna snabbt kan omsättas i praktiken.

Här hittar du mer information om utbudet 2020.