Tystberga, Södermanland

Contact details for booking

  • doneOne night in a double room
  • done1 x breakfast
  • doneFree WiFi
  • doneAbility to borrow tools for easier repairs
  • doneLaundry and drying facilities for clothes
  • doneSafe bicycle storage

Nearby bike trails

På den fridfulla sörmländska landsbygden ligger Runnvikens Pensionat & Rekreation. Bara två mil norr om charmiga Nyköping betar hästar i hagen utanför ditt fönster, fåglarna kvittrar och sjön ligger stilla. Här njuter du av lugn och harmoni.

Övernattning sker i den återuppbyggda herrgårdsflygeln, och här kan du njuta av det goda livet på landet. Alla fyra gästrum är personligt inredda med kärlek och omsorg om detaljer. Vakna till slaget från tornuret och lyssna till fågelkvitter utanför fönstret. Här finns lugn och harmonin som gör att du vill stanna kvar.

I matsalen får du en härlig känsla av att tiden här har stått stilla. Här kan du blicka ut över sjön i skenet av levande ljus och samtidigt njuta av maträtter tillagade av råvaror från den egna odlingen. Pensionatets trädgårdsmästare levererar dagens bästa grönsaker till köket där de tillsammans med andra lokala råvaror förvandlas till härliga smakupplevelser på din tallrik. Under sommaren kan du njuta av en kopp kaffe och goda bakverk i den lummiga trädgården.


number of beds: Det finns totalt 8 bäddar. Du kan boka enkelrum eller dubbelrum. De fyra gästrummen är personligt inredda.


- Nearest airport: Stockholm Skavsta
- Nearest train station: Nyköping
Take bus 555 from Nyköping, stop "Lövsundsvägen" (located 2 km from the guest house)