Skärgårdsidyll & småstadscharm
Cykling: ca 50 km med start i Norrtälje, Uppland
3 nätter 4 300 kr / pers
Hotell
 • engelska
 • svenska
Alltid hos Sweden by Bike
 • doneGaranterat bästa pris
 • doneValfri cykelkarta från Norstedts förlag (värde 194 kr)
 • doneOlycksfallsförsäkring för alla registrerade i sällskapet
Har du frågor om det här cykelpaketet? Maila oss gärna.

Allt detta ingår

 • done3 x nätter (del i dubbelrum) med balkong
 • done3 x frukostbuffé
 • doneHyrcykel i 4 dagar
 • doneCykelkarta med turförslag

Möjliga tillval

 • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
 • doneEnkelrumstillägg
 • doneGuidad cykeltur i naturreservat
 • doneFöreläsning om hälsa och livsstil

Under denna 4-dagars skärgårdsnära vistelse i Roslagen bor du lyxigt i närkontakt med Östersjön och den vackra skärgårdsnaturen. Du upplever genuin småstadscharm och cyklar genom lantliga miljöer längs slingrande vägar i ett levande kustlandskap.

Du väljer själv att anpassa längden och riktningen av dina cykelturer med hjälp av cykelkartan. För dig som gillar att vandra finns det fantastiska möjligheter i naturreservat, längs landsvägar och vandringsleder.

Cykelpaket på egen hand. Valfria cykelturer, idylliska skärgårdsmiljöer och den charmiga kuststaden Norrtälje. Priset rabatteras med 500 kr för dig som har egen cykel.

Dag 1

Upptäck charmiga Norrtälje

Norrtälje kvällstid

Din skärgårdsnära vistelse börjar i charmiga Norrtälje där du får tillgång till dina cyklar i samband med incheckningen på Åtellet, vackert beläget i en trävilla inspirerad av 1800-talets grosshandlarvillkor. På hotellet bor du i skärgårdsinspirerade rum med egen toalett, badrum och balkong där du kan sitta och titta på folkvimlet. På cykelkartan, som hänvisar till de mindre trafikerade vägarna, hittar du förslag till dina cykelturer, korta och långa.

Turistbyrån som ligger precis intill ditt hotell i Norrtälje tipsar gärna om sevärdheter och aktiviteter både i Norrtälje och längs cykelturerna. Föredrar du att promenera finns många bra promenadstråk och vandringsled i närheten. För den badsugna finns nybyggda Norrtälje Badhus, perfekt för både stora och små.

Efter avslutad cykeltur kan du slappna av och njuta i hotellets bastu, slå dig ner i sällskapsrummet, eller på den stora terrassen med underbar vy över Norrtäljeviken.

Åtellet, Norrtälje
Valfri
Dag 2

En helt ovanlig ö. Trettio meter från fastlandet.

Marholmen hotell

Efter en härlig frukost på Åtellet cyklar du från Norrtälje mot Marholmen, en ö i Roslagens skärgård med broförbindelse till fastlandet. Med utsikt från ditt fönster över Marholmens vackra skärgårdsnatur är avkopplingen inte långt borta. Slå dig gärna ner med en god bok och en kopp kaffe på hotellrummets balkong eller veranda. Havet, friheten och måsarna som glider fram över himlen är det mesta som tillvaron kretsar kring på Marholmen.

Marholmen är en bra utgångspunkt för korta och långa cykelturer, avkopplande vandringar och fina naturupplevelser. Frisk luft ger god aptit. Maten är en stor del av upplevelsen på Marholmen. All mat lagas från grunden med säsongens lokala råvaror.

Marholmen Hotell
Frukost
ca 15 km
Dag 3

Valfria cykelturer i idyllisk skärgårdsmiljö

sjo_litet_hus_marholmen2

På restaurang Skärgårdsro njuter du av en generös frukostbuffé som ger dig en bra start för dagens utflykter. Valfria cykelturer och idylliska skärgårdsmiljöer. Kan det bli bättre?

Om du istället föredrar att stanna kvar på Marholmen finns det många aktiviteter på plats. Bada badtunna, spela äventyrsgolf eller boka tid för en avkopplande behandling på SPA Mareld som ligger i samma byggnad som hotellrummen. Träna med havsutsikt i fullutrustade gymmet, hyr en robåt eller paddla kajak eller bara ta en promenad med skärgården som utsikt.

Marholmen Hotell
Frukost
Valfri
Dag 4

Dags för hemresa

Om vädret tillåter, så kanske du äter frukosten ute på någon av hotellets verandor för att njuta lite extra. Mätt och belåten är det dags att cykla tillbaks till Norrtälje. Välkommen åter till Roslagen!

Frukost
ca 15 km
Norrtälje, Uppland