Lyxigt cykelpaket på Görvälns Slott
Järfälla, Uppland
1 natt fr. 1 395 kr / pers
  • doneEn övernattning (del i dubbelrum)
  • done1 x frukost
  • done1 x fyrarätters middag (exkl dryck)
  • done1 x drink i baren
  • doneKarta och förslag på cykelturer i närområdet
  • doneExtranätter, paketet kompeltteras lätt med en eller två dagar
  • doneEnkelrumstillägg
  • doneHyrcykel

I ett rofyllt naturreservat vid Mälaren i Uppland ligger lyxiga Görvälns Slott Boutiquehotel. Det är inte bara maten och de charmiga rummen som är något utöver det vanliga, slottet är dessutom en perfekt perfekt plats för dig som gillar cykling, även på avancerad nivå. Efter dagens träning finns alla möjligheter till avkoppling och återhämtning med äkta guldkant. Slottet har anor från 1670-talet och elegansen lever och frodas.

Första dagen tar du dig till slottet och utforskar omgivningarna på cykel. Görvälns Slott Boutiquehotel ligger på behändigt cykelavstånd från centrala Stockholm. När du kommer fram finns det flera cykelleder och fina rutter i området att välja på. Efter dagens cykling äter du en middag värd att minnas och kan koppla av i slottsbaren. Känner du för att ta det lugnare och vill njuta av naturen eller en trevlig picknick har möjlighet att låna cykel på plats.

Andra dagen börjar med en underbar frukostbuffé. Njut av rummet en sista gång och sedan cyklar du hemåt igen. Ett alternativ är att cykla till närliggande Jakobsberg och ta cykeln på pendeln.

Du som vill utvecklas som cyklist har även möjlighet att boka in träningspass tillsammans med kunniga ledare från HiQ Sportsclub (med representanter som triatleten Lisa Norden och MTB-cyklisten Calle Friberg). Du kan inrikta dig på exempelvis landsväg, tempocykling och MTB. Det finns fina cykelvägar upp mot Roslagen från hotellet och även ner mot Enköping, Köping och Västerås.

Mälardalsleden
Järfälla CK XCO-bana
Cykelkarta Järfälla


Mellan 5-29 juli 2019 går det inga pendeltåg sträckan Jakobsberg – Sundbyberg. Buss ersätter från Jakobsberg och ansluter till tunnelbana i Hjulsta. Det går inga bussar hela vägen mellan Jakobsberg och Sundbyberg, utan det är buss och tunnelbana som gäller. Här finns mer information: https://sl.se/sv/info/nyheter/pendeltag-sundbyberg-jakobsberg-juli-2019/?date=true
Järfälla, Uppland

Fler cykelpaket i närheten