Lilla Antikrundan i Sörmland
Cykling: 40 km med start i Tystberga, Södermanland
1 680 kr/pers (1 natt)
sell
1 680 kr / pers
hotel
1 natt
directions_bike
40 km

Allt detta ingår

  • doneEn natt på Runnvikens Pensionat (del i dubbelrum med eget badrum)
  • done1 x trerätters middag (exkl dryck)
  • done1 x frukost
  • doneHyrcykel och cykelhjälm
  • doneKarta & färdbeskrivning

Möjliga tillval

  • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
  • doneEnkelrumstillägg
  • doneKlassisk massage

Unna dig en avkopplande weekend i Tystberga strax utanför Nyköping med god mat och gör fynd i antikaffärer, prylbodar och på loppisar. Herrgårdsmiljön vid Lövsunds gård i vackra Sörmland är rogivande och på Runnvikens Pensionat & Rekreation blir du personligt bemött. Det är ditt välmående som står i fokus.

Du bor i en historisk miljö med alla moderna bekvämligheter. Pensionatets fyra rum är belägna i en återuppbyggd herrgårdsflygel, inredda med kärlek och omsorg om detaljer. Sover gör du i sängar av hög kvalitet, mellan lakan av egyptiska bomull som torkats utomhus av sol och vind. Täcken och kuddar är stoppade med siden, ett naturmaterial som värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. På morgonen vaknar du till tornurets slag, eller kanske av fågelsång utanför ditt fönster.

Under sommaren kan du njuta av en kopp kaffe och goda bakverk i den lummiga trädgården. Även lättare luncher som smörgåsar och sallader med råvaror från trädgården finns att mumsa på. Sista söndagen varje månad dukas det upp till brunch, med varma och kalla smårätter, härliga korvar och bacon från Onsberga Gård, färska bröd och bakverk, smoothies mm. Varje gång har brunchen ett speciellt tema. Är vädret fint kan du njuta av allt det goda i den lummiga trädgården.

Dag 1 - Ankomst & middag på Runnvikens Pensionat

hotelRunnvikens Pensionat
restaurantMiddag
God middag på Runnviken

Ankomst till Runnviken på fredag kväll. Njut av en trerätters middag. Övernattning i dubbelrum.

Vid incheckning får ni en karta och kontaktuppgifter till de mest fantastiska ställen som säljer antikviteter och kuriosa i vackra Sörmland. En del av pensionatets inredning kommer från dessa ställen.

I matsalen njuter du av det goda livet på landet och får en härlig känsla av att tiden har stått stilla. Trädgårdsmästaren levererar dagens bästa grönsaker från den egna odlingen, och tillsammans med andra lokala råvaror förvandlas de till härliga smakupplevelser på din tallrik. Restaurangens meny skiftar efter säsong för att alltid ge dig det bästa Sörmland kan erbjuda.

Dag 2 - Frukost och Lilla Antikrundan

restaurantFrukost
directions_bikeCa 30 km

På morgonen serveras en frukostbuffé med lokala delikatesser. Frukosten serveras i den vackra matsalen från 1700-talet, är det vackert väder kan den ätas ute i den lummiga trädgården eller ta med en frukostkorg till morgonsolen på bryggan.

Utvilade och stärkta lånar ni pensionatets cyklar och med hjälp av kartan upptäcker ni lokala loppisar och prylbodar. Hos alla våra samarbetspartners får ni, vid uppvisandet av ett rabattkort, 10% rabatt.

Aktuella avbeställningskostnader:
- fri avbokning fram till kl 15 dagen före startdatum.
- efter kl 15 dagen före startdatum, 100 % av paketets totalpris.

Cykelpaketet betalas direkt till hotellet vid ankomst.