Kulinarisk gårdscykling i Järvsö
Järvsö, Hälsingland
1 natt fr. 1 130 kr / pers
  • doneEn övernattning (del i dubbelrum) på Hotell Järvsöbaden
  • done1 x frukost
  • doneAnmälan till Järvsö Gårdstramp 10 augusti
  • doneHyrcykel
  • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
  • doneMiddag på Hotell Järvsöbaden

Det här är ett välsmakande cykelpaket där de lokala råvarorna i hälsingska Järvsö står i centrum. Arrangemanget heter Järvsö Gårdstramp. Du cyklar från gård till gård i det vackra landskapet, ser fälten där maten växer och djuren betar. Basen för paketet är Hotell Järvsöbaden som ligger centralt i Järvsö.

Det går till så att Järvsö Gårdstramp inleds på morgonen den 10 augusti. Du cyklar i din egen takt och bestämmer själv vilka av de medverkande gårdarna du vill besöka under dagen. På varje gård kan du träffa producenten samt köpa mat och dryck som är tillverkat av färska lokala produkter. Du träffar trevliga människor och blir en del av en gårdsfest med cykelkänsla.

Välkommen till Järvsö Gårdstramp 10 augusti 2019

Anrika Hotell Järvsöbaden är familjeägt och ligger tio minuters promenad från tågstationen i centrala Järvsö. Det finns utomhuspool, spa-avdelning, en stor trädgård och en 9-håls golfbana. I restaurangen serveras frukosten. Man kan även köpa lunch och middag. Det finns bar med fullständiga rättigheter. Flera sandstränder ligger inom gångavstånd från hotellet. I närheten finns dessutom den fina djurparken Järvzoo.

Järvsö, Hälsingland

Fler cykelpaket i närheten