Den gyllene Hallandsturen
Halmstad, Halland (ca 100 km)
3 nätter fr. 4 290 kr / pers
 • done3 nätter (del i dubbelrum) på 3-4-stjärniga hotell
 • done3 x frukost
 • doneGPX filer för GPS eller smartphone
 • doneBagagetransport mellan boendena
 • doneJourtelefon för service och frågor
 • doneEnkelrumstillägg: 1.500 kr
 • doneHalvpension 2 dagar: 650 kr (2-rätters middagar exkl dryck Dag 1 och Dag 3)
 • doneTouringcykel, 18 växlar: 775 kr (inkl cykeltransport tillbaks till Halmstad)
 • doneElcykel: 1 040 kr (inkl cykeltransport tillbaks till Halmstad)
 • doneCitybike (3 vxl/7vxl) eller Barncykel enligt offert
 • doneExtranatt i Halmstad före start: 725 kr/pers i dubbelrum inkl frukost
 • doneExtranatt i Varberg efter avslutad tur: 750 kr/pers i dubbelrum inkl frukost
 • doneAvbeställningsskydd: 300 kr

Längtar du efter att få njuta av den mest omtyckta delen av Halland, den längs med kusten? I det här cykelpaketet följder du de kilometerlånga sandstränderna, ibland så nära att havets salta stänk kommer svalka dig, förbi strandängar och genom talldoftande strandskogar.

Du cyklar från Halmstad i söder till Varberg i norr och dagsetapperna är anpassade så att du har gott om tid att njuta av stränderna och de natursköna omgivningarna medan du cyklar. Cykelpaketet startar på tisdagar och följer Kattegattleden – en havsnära, trygg, säker och till största delen bilfri led som går på lågtrafikerade vägar i ett cykelvänligt landskap utan besvärliga backar och som bjuder på unika natur- och kulturupplevelser längs hela leden. Dessutom rik variation av miljöer som passeras, då leden går genom både land och stad. I paketet ingår tre övernattningar i dubbelrum på 3-4-stjärniga hotell i Hallands charmiga småstäder.

Observera att 25 juni-13 augusti 2019 är priset något högre (från 4.990 kr per person och boende i dubbelrum).


Kom gärna en dag tidigare, upplev mysiga Halmstad med omgivningar, sov gott på hotell och ladda inför cykelturen. Varberg är en charmig stad med mycket att uppleva. Boka gärna en extranatt på högklassigt hotell dagen efter cykelturen. Se pris för extra övernattning under ”Möjliga tillval” i spalten ovan till höger.

Dag 1:

Halmstad - Ringenäs

Dagens korta etapp ger dig möjlighet att upptäcka Halmstad och dess omgivningar. På vägen norrut passerar du en av Sveriges mest populära stränder, Tylösand. Boende på fräscht golfhotell med utsikt över hav och golfspel. Här kan du låna golfklubbor och prova på att slå på drivingrangen!

Hotell, Ringenäs
Ca 14 km
Dag 2:

Ringenäs - Falkenberg

Turen norrut går genom hedlandskap, strandängar kombinerat med klippor och badvänliga små sandstränder, förbi naturreservat och hembygdsgårdar. Boende på centralt hotell i Falkenberg, inrymt i Q-märkt f d sjömagasin vid Ätran, känt för sitt laxfiske.

Hotell, Falkenberg
Frukost
Ca 43 km
Dag 3:

Falkenberg - Varberg

Under dagen cyklar du vidare utmed kusten på småvägar förbi små fiske-lägen, strandängar och badstränder. Boende på stadshotell centralt vid torget i Varberg. Fri tillgång till hotellets relaxavdelning.

Hotell, Varberg
Frukost
Ca 45 km
Dag 4:

Varberg

Dagen börjar med frukost på hotellet. Du bor mitt i centrum och har stora möjligheter att uppleva hamnstaden Varberg, med allt på promenadavstånd. Varbergs fästning, torghandeln, alla småbutiker, hamnpromenaden osv är populära besöksmål.

Frukost
Halmstad, Halland

Fler cykelpaket i närheten