Cykla downhill i Järvsö
Järvsö, Hälsingland (ca Järvsö Bergscykelpark km)
2 nätter fr. 3 010 kr / pers
 • doneTvå nätter på Hotell Järvsöbaden
 • done2 x frukost
 • done2 x femrätters middag (exkl dryck)
 • doneLiftkort 2 dagar i Järvsö Bergscykel Park
 • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
 • doneEnkelrumstillägg
 • doneRum med balkong
 • doneLunchmatsäck
 • doneHyra kanot
 • doneSPA-behandlingar
 • doneHyrcykel (inkl skyddsutrustning)
 • doneHusdjur välkomna (mot mindre tillägg)

Kombinera ett cykeläventyr i Järvsö Bergscykel Park med boende som på den gamla pensionatstiden. Här bor du vackert, äter gott och njuter av närheten till naturen och alla äventyr som den för med sig.

Järvsö Bergscykel Park ligger ca 400 meter från hotell Järvsöbaden och här finns möjlighet att testa något som får mungiporna att krampa lite framåt eftermiddagen för att du skrattat så mycket under dagen. Järvsö Bergscykel Park har downhill-leder i alla nivåer, från enkla gröna till avancerade svarta. Det finns både downhillcyklar och XC-cyklar för uthyrning. Du åker lift upp på berget och cyklar ner i leder byggda för hand och med grävmaskiner. Vi lovar att du får en unik cykelupplevelse.

Det är enkelt att hyra cykel, och hos JBP ingår alltid nödvändig utrustning som hjälm, överkroppsskydd, benskydd, överdragströja och glasögon. Du cyklar på de senaste modellerna från Scott, och behöver aldrig själv skruva eller meka med cykeln.

Här ser du snart öppettiderna för Järvsö Bergscykel Park under 2019

Bo på anrika Järvsöbaden
I huvudbyggnaden med sina två flyglar finns allt från enkelrum till en minisvit.  Det går också att boka ett rum i Solvillan, en villa 150 meter bort från huvudbyggnaden beläget precis vid skogsbrynet. Samtliga rum har tillgång till trådlös nätverksuppkoppling (wifi).  Rummen är individuellt inredda och inga bekvämligheter saknas. Sängarna är sköna och du har toalett/dusch och tv på rummet. Järvsöbaden omnämns i White guide, Sveriges välrenommerade restaurangguide. I den vackra matsalen serveras till kvällen en klassisk fyrarätters måltid med sillbord, soppa, varmrätt och dessert. Nästa dag startar med en frukostbuffé och sedan bär det till cykelparken igen för nya äventyr.

Helt ny SPA-avdelning väntar på dig
Förutom torrbastu, ångbastu och jacuzzi har Järvsöbaden nyligen inrett ett kallbad – i den gamla potatiskällaren. Genom potatisinkastet porlar vatten från hotellets egen källa i Öjeberget ned i kallbadet som har en temperatur på 4-8 grader.

Både nybörjare och erfarna cyklister trivs
Guider hjälper gärna till och instruerar för att upplevelsen ska bli så optimal som möjligt och för barnen är detta en perfekt aktivitet. De får möjlighet att vara ute i naturen, cykla sig trötta och leka med sina syskon och nya kompisar i backen. Barn under 10 år får inte vistas i parken utan vuxens sällskap och oerfarna cyklister under 13 år behöver tillstånd från en vuxen att få cykla på egen hand.

Kanske lockar en tur till Järvzoo där den berömda trätrottoaren, 3 km lång, ger en unik möjlighet att kunna beskåda naturlivet på nära håll efter avslutad dag i cykelparken? Eller så sträcker du bara ut de trötta cykelbenen framför någon av brasorna och njuter av lite fika. Eller en massage? Sommartid är du välkommen att koppla av i trädgården och bada i utomhuspoolen. Nära hotellet finns även en niohåls golfbana.

- Närmaste flygplats: Stockholm/Arlanda
- Närmaste tågstation: Järvsö
- Hotell Järvsöbaden ligger en kvarts promenad från järnvägsstationen.
Järvsö, Hälsingland

Fler cykelpaket i närheten