shopping_cart
kr
Cykelsemester i Järvsö
Järvsö, Hälsingland
2 nätter 2 250 kr / pers
  • doneTvå nätter på Bergshotellet (del i dubbelrum)
  • done2 x frukost
  • doneTillgång till bastu
  • done1 x liftkort i Järvsö Bergscykel Park
  • doneLedbeskrivningar och gpx-filer för cross country
  • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
  • doneEnkelrumstillägg
  • doneLunch och middag
  • doneHyrcykel och övrig utrustning

I den storslagna naturen i Hälsingland ligger Järvsö. Frisk luft, befriande vidder och bra fiske säger sig självt. Järvsö erbjuder även fantastiska möjligheter för dig som gillar att cykla. Det här cykelpaketet ger dig möjlighet att kombinera spännande och rolig cykling på det sätt som passar dig bäst.

Det nybyggda Bergshotellet ligger vackert på Öjebergets sydsida, och här bor du bekvämt i trevligt inredda rum. Cykelvänliga Järvsö bjuder på många möjligheter och upplevelser för den som vill cykla. Du kan välja att ta liften upp på berget och cykla downhill i Järvsö Bergscykel Park eller cykla cross-country på grusvägar och stigar i den fina terrängen. Bra kombination för familjen eller kompisgänget som vill kunna välja olika typer av cykling. All utrustning kan du enkelt hyra på plats i Järvsö. Efter en härlig cykeldag är det skönt att sitta ner i den mysiga restaurangen och bara ta det lugnt och njuta av något gott att äta och dricka.

Observera att priset är något högre under helgerna: Från 1.995 kr/person.

Dag 1

Downhill i Järvsö Bergscykel Park

Cykla i Järvsö

I Järvsö finns Järvsö Bergscykel Park med massor av varianter på downhill som du kan testa under din första cykeldag. Det ingår liftkort i paketet och du kan hyra riktigt bra cyklar på plats. Man försöker verkligen erbjuda "cykling för alla". Här finns leder i olika svårighetsgrad med namn som Lill-Babs, Barbro, Klas-Göran och Manolito...

Ledernas underlag varierar från finaste jord till rötter och stenar. Det finns också byggda broar, hopp, klippor och annat som gör cyklingen roligare. För att cykla downhill måste man vara 10 år och minst 140 centimeter lång. För de yngsta finns en kostnadsfri led direkt utanför hotellentrén.

Du bor på Bergshotellet, Järvsös barnvänliga bike-in-hotell. Några hundra meter från hotellet kan du enkelt hyra cykel och övrig utrustning. Det finns även många andra trevliga aktiviteter du kan ägna dig åt i trakten när du inte cyklar. Från djurpaksbesök till pampiga Hälsingegårdar från förr.

Bergshotellet, Järvsö
Valfri
Dag 2

Cykla cross-country i fin terräng

Bergshotellet Järvsö_restaurang

Dag två kan du njuta av den vackra, öppna naturen i Hälsingland när du cyklar cross-country i terrängen. Det finns fina MTB-leder som du kan följa så du behöver inte vara rädd att åka vilse. Det är inte bara en fantastisk naturupplevelse utan på köpet får du massor av konditionsträning.

När du inte cyklar finns det massor av saker att göra. Ett besök i byn är alltid mysigt och på djurparken Järvzoo kan du se björn, älg, ren, varg, myskoxe och lodjur. En lärorik och spännande upplevelse för både stora och små. På Stenegård nere i byn arrangeras olika typer av evenemang.

Efter dagens cykling är det skönt att koppla av. På hotellet finns tillgång till både bastu och en yogastudio innan det är dags för middag. Du äter gott i restaurangen med en harmonisk blandning av Italien och Hälsingland. Självklart finns det även en uppskattad barnmeny.

Bergshotellet, Järvsö
Frukost
Valfri
Dag 3

Dags för hemresa

cykling i järvsö

Efter två riktigt härliga cykeldagar är det dags för hemfärd. Bergshotellet önskar dig välkommen tillbaks till Järvsö, en plats som värmer ett cyklisthjärta!

Frukost

1 Omdöme star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Helhetsintryck star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Värde för pengarna star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Bemötande och service star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Boende star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Matupplevelse star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Cykelupplevelse star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
augusti 2020
Andreas Sjölander
Bra paket i överlag! Dock sammma pris som det hade blivit om jag hade lagt till produkterna själv via respektive partner men smidigt att ha det samlat ändå.
- Närmaste flygplats: Stockholm/Arlanda
- Närmaste tågstation: Järvsö
- Bergshotellet ligger en kvarts promenad från järnvägsstationen.
Järvsö, Hälsingland

Fler cykelpaket i närheten