Cross-country på fina leder i Järvsö
Cykling: 40 km med start i Järvsö, Hälsingland
1 730 kr/pers (2 nätter)
sell
1 730 kr / pers
hotel
2 nätter
directions_bike
40 km

Allt detta ingår

  • doneTvå nätter på Bergshotellet (del i dubbelrum med balkong)
  • done2 x frukost
  • doneTillgång till bastu
  • doneTrail pass två dagar för alla i rummet (för cykling på cross country-lederna)
  • donePysselpåse (till barn upp till 6 år)
  • doneLedbeskrivningar och gpx-filer för cross country

Möjliga tillval

  • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
  • doneEnkelrumstillägg
  • doneLunch och middag
  • doneHyrcykel och övrig utrustning

I den storslagna naturen i Hälsingland ligger Järvsö. Frisk luft, befriande vidder och bra fiske säger sig självt. Järvsö erbjuder även fantastiska möjligheter för dig som gillar att cykla. Det här cykelpaketet ger dig möjlighet att kombinera spännande och rolig cykling på det sätt som passar dig bäst.

Det nybyggda Bergshotellet ligger vackert på Öjebergets sydsida, och här bor du bekvämt i trevligt inredda rum. Cykelvänliga Järvsö bjuder på många möjligheter och upplevelser för dig som vill cykla cross-country och uppleva naturen. Du kan välja mellan flera olika grusvägar och stigar i den fina terrängen. Bra kombination för familjen eller kompisgänget som vill kunna välja olika typer av cykling. All utrustning kan du enkelt hyra på plats i Järvsö. Efter en härlig cykeldag är det skönt att sitta ner i den mysiga restaurangen och bara ta det lugnt och njuta av något gott att äta och dricka.


OBS! Paketpriset är högre under högsäsong.

Dag 1 - Välkommen till Järvsö och Bergshotellet

hotelBergshotellet, Järvsö
directions_bikeca 20 km

I Järvsö finns många assor av varianter på downhill som du kan testa under din första cykeldag. Det ingår Trail pass i paketet och du kan hyra riktigt bra cyklar på plats. Järvsö försöker verkligen erbjuda "cykling för alla". Det betyder att här hittar du cykelleder för nybörjare, stigar med lite mer tekniska partier och leder för duktiga XC-cyklister som har riktigt bra kondition.

Du bor på Bergshotellet, Järvsös barnvänliga bike-in-hotell. Några hundra meter från hotellet kan du enkelt hyra cykel och övrig utrustning. Det finns även många andra trevliga aktiviteter du kan ägna dig åt i trakten när du inte cyklar. Från djurparksbesök till pampiga Hälsingegårdar från förr.

Dag 2 - Cykla cross-country i fin terräng

hotelBergshotellet, Järvsö
restaurantFrukost
directions_bikeca 20 km
Bergshotellet Järvsö_restaurang

Dag två kan du fortsätta att njuta av den vackra, öppna naturen i Hälsingland när du cyklar cross-country i terrängen. Det finns fina cykelleder som du kan följa så du behöver inte vara rädd att åka vilse. Det är inte bara en fantastisk naturupplevelse, utan på köpet får du massor av frisk luft och konditionsträning.

När du inte cyklar finns det massor av saker att göra. Ett besök i byn är alltid mysigt och på djurparken Järvzoo kan du se björn, älg, ren, varg, myskoxe och lodjur. En lärorik och spännande upplevelse för både stora och små. På Stenegård nere i byn arrangeras olika typer av evenemang.

Efter dagens cykling är det skönt att koppla av. På hotellet finns tillgång till både bastu och en yogastudio innan det är dags för middag. Du äter gott i restaurangen med en harmonisk blandning av Italien och Hälsingland. Självklart finns det även en uppskattad barnmeny.

Dag 3 - Dags för hemresa

restaurantFrukost

Efter några riktigt härliga cykeldagar är det dags för hemfärd. Bergshotellet önskar dig välkommen tillbaks till Järvsö, en plats som värmer ett cyklisthjärta!

Avbokning eller ändring kan ske senast klockan 15 dagar före ankomst utan kostnad. Avbokning senare eller utebliven ankomst debiteras med hela beloppet.

Cykelpaketet betalas direkt till hotellet vid ankomst

3 Omdömen

star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Helhetsintryckstar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Värde för pengarnastar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outline
Bemötande och servicestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Boendestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
Matupplevelsestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outline
Cykelupplevelsestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_half
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_ratejuli 2021, Niklas E.
Vi trivdes mycket bra. Väldigt skönt att hunden va välkommen överallt! Kommer att åka tillbaka till Järvsö för att cykla i den fina bergs parken!
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outlinejuli 2021, Johanna T.
Härliga dagar, perfekt väder och fin liten stad.
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_outlineaugusti 2020, Andreas Sjölander
Bra paket i överlag! Dock sammma pris som det hade blivit om jag hade lagt till produkterna själv via respektive partner men smidigt att ha det samlat ändå.