Äventyr för barnfamiljen
Cykling: 14 km med start i Eskilstuna, Södermanland
250 kr/pers (1 natt)
sell
250 kr / pers
hotel
1 natt
directions_bike
14 km

Allt detta ingår

  • doneEn natt i stuga för självhushåll på Vilsta Sporthotell (Pris från 250 kr/person vid 4 personer i 4-bäddsstuga)
  • doneTillgång till aktivitets- och lekrum på hotellet
  • doneCykelkarta Lejonrundan (se nedan)

Möjliga tillval

  • doneExtranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
  • doneFrukost, lunch och middag
  • doneHyrcykel och hjälm

Södermanlands största stad är Eskilstuna som ligger vid ån med samma namn som staden. På Eskilstunaåns östra sida finns Köpmannagatan i Gamla staden. Där låg en gång butiker med olika typer av hantverk som såldes till pilgrimer på besök för att se Sankt Eskils reliker. Som namnet antyder var han helgonet som gav staden dess namn.

För unga besökare är Parken Zoo ett givet besöksmål. Här kan man bekanta sig med tamdjur och uppleva exotiska djur, plaska loss i utomhusbadet. Passande nog heter en av cykelrutterna i Eskilstuna Lejonrundan och den passar bra för barnfamiljer. I paketet ingår övernattning i stuga för självhushåll med 4 bäddar kök, dusch och toalett. Obs! Pris från 250 kr/person vid 4 personer i 4-bäddsstuga. Samtliga stugor har pentry, dusch, wc, TV och gratis internet.

Här hittar du cykelkarta Lejonrundan att skriva ut och ta med på cykelturen. Det kan vara bra som komplement till skyltningen längs vägen.

Foto: Ulf Huett

Avbokning eller ändring kan ske senast klockan 15 dagar före ankomst utan kostnad. Avbokning senare eller utebliven ankomst debiteras med hela beloppet.

Cykelpaketet betalas direkt till hotellet vid ankomst.

1 Omdöme

star_ratestar_halfstar_outlinestar_outlinestar_outline
Helhetsintryckstar_ratestar_ratestar_outlinestar_outlinestar_outline
Värde för pengarnastar_ratestar_ratestar_outlinestar_outlinestar_outline
Bemötande och servicestar_ratestar_ratestar_outlinestar_outlinestar_outline
Boendestar_ratestar_outlinestar_outlinestar_outlinestar_outline
Matupplevelsestar_ratestar_outlinestar_outlinestar_outlinestar_outline
Cykelupplevelsestar_ratestar_outlinestar_outlinestar_outlinestar_outline
star_ratestar_halfstar_outlinestar_outlinestar_outline
juli 2021
,
Henrietta M.
Vilsta camping hade ingen koll på sweden by bike. Våra bokningstillägg fanns inte med. Mat, städning, cykel. Stugan var ostädad med krossat glas utanför. Som kompensation ”bjöd” campingen på städningen. Så vi inte behövde städa när vi lämnade. Fånig kompensation, vi fick ju städa för att kunna använda stugan, samt själva plocka upp det krossade glaset. Den runda vi skulle cykla, lejonrundan, var dåligt utmärkt. Är normalt inte speciellt gnällig av mig och inte så kräsen. Men detta var inte bra. Hela campingen var förfallen. Skulle inte rekommendera någon att besöka Vilsta.
Svar från arrangören
Det var mycket tråkigt att höra om er vistelse hos oss. Det är absolut inte vår mening att våra gäster ska få detta bemötande. Tyvärr händer det att saker går sönder och blir fel, vi rättar naturligtvis till det så fort vi bara kan. Jag kommer personligen att maila dig så vi kan lösa detta på bästa sätt. Vi vill att alla våra gäster ska känna sig välkomna och åka från oss med viljan att återvända. Vi tackar för era synpunkter och vi vill gärna veta hur våra gäster upplever oss så vi kan förbättra det som behövs.

Mvh Lotta Hotellchef