Stockaryd, Småland

Kontaktuppgifter för bokning

  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

Med en vacker och storslagen småländsk natur som inramning ligger Turistcamp Adventure of Småland vid sjön Rusken och Vrigstadån. Här kan du inte bara hyra stugor utan även variera cykelupplevelsen med fiske, kanotpaddling och älgsafari för den som önskar. Som fiskare har du möjlighet att fånga såväl gädda som gös, abborre, braxen och lake. Det finns olika typer av båtar att hyra och du kan få köpa en guidad fisketur.

Du kan välja bland många olika aktiviteter på campen. Som gäst kan du gå kurser i gamla hantverk, grilla i en lappkåta, slappna av i bastun. Alla kurser, turer och aktiviteter kan kombineras med varandra eller bokas som enskilda moduler. Vid bokning av älgsafarin, fisketuren, vandringen och hantverkskurserna är det möjligt att komplettera med en övernattning.

Adventure of Småland erbjuder även cykeluthyrning, både för vuxna och barn. Det går utmärkt att göra en dagstur runt sjön Rusken och stanna ytterligare en natt. Anläggningen är medlem i Ekoturismföreningen och satsar på ett rättvist och ekologiskt förhållningssätt.

Du kan välja att bo i en enkel stuga eller i ett välutrustat fritidshus. Alla boenden ligger naturskönt och de flesta har sjöutsikt. Anläggningen är öppen från april till oktober.