I Järvsö kan du bo bekvämt i stugor och lägenheter med självhushåll. Här finns alternativ för alla typer av sällskap. Du bokar enklast via ”boka-knappen” men om du behöver tips och råd hjälper gärna det trevliga gänget på Järvsö Turistbyrå dig för att du ska hitta rätt. Turistbyrån ligger precis intill Järvsö station, bekvämt för dig som kommer med tåg. 

Välj mellan att bo på sydsidan i en nybyggd lägenhet på Bergsgården med egen bastu och uteplats eller i egen stuga i Järvsö Stugby – perfekt även för det större sällskapet. På sydsidan bor du med hälsingeskogen utanför knuten och bara några cykeltramp från downhill i Järvsö Bergscykel Park, MTB-leder, nybyggda pump tracks, Vildmarksparken Järvzoo, bad och lek i älven Ljusnan och unika restauranger.

På den norra sidan väljer du mellan Alphyllan, Alpstigen och Toppstigen – alla högt belägna med en storslagen utsikt, en avkopplande natur omkring sig och en sluttande cykeltur från sydsidans alla aktiviteter. När du bokar stugan ingår avbeställningsskydd i priset. Enkelt och bekvämt.

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

  • doneSäker cykelförvaring
  • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
  • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta Stugor & självhushåll i Järvsö