Eskilstuna, Södermanland
  • done1 natt i dubbelrum på Strand Golf
  • done1 x frukost
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att förvara cykeln i säkert utrymme
  • doneTvätt- och torkmöjligheter för dina kläder
  • doneTillgång till verktyg för enklare reparation av cykel

Strand Golf är ett charmigt boende inrett i gårdens gamla ladugård ett stenkast från Mälarens strand. Atmosfären här är tidlös, lugnet är påtagligt och tystnaden..total. Här kan du njuta av god mat, en kaffe på kaféet och det senaste nytillskottet – en bar och fyra stycken boulebanor.

Omgivningarna inbjuder till avkopplande cykeläventyr och en populär runda är Sörfjärden runt, en 53 km lång sträcka runt den grunda Mälarviken vars vidsträckta vassområden och betade strandängar har givit kulturlandskapet en rik flora och fauna. Trakten är en kulturbygd med slott från 1600-talet, stora gods och gårdar med anor från medeltiden.

Rummen är smakfullt inredda och de flesta har synliga bjälkar i taket. Vid sjön finns en stor brygga för morgonkaffet och en vedeldad bastu och badtunna för kvällens avkoppling. Efter en härlig middag kan du njuta av kvällssolen på hotellets stora altan ut mot golfbanan och när mörkret faller kan du koppla av i loungen.


Kontaktuppgifter för bokning:
Telefon: +46 (0)16-39 51 65
E-post: info@strandgolf.se
Webb: https://strandgolf.se/

Antal bäddar: 54 bäddar. Du kan boka enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum, familjerum och en svit med badkar och balkong som har fantastisk utsikt över gården. För den som önskar ett lite enklare boende finns det några få rum i hotellets Bed & Breakfast-del. Dessa rum har dusch i korridoren.


- Närmaste flygplats: Stockholm Arlanda
- Närmaste tågstation: Eskilstuna eller Strängnäs

Kontaktuppgifter för bokning