shopping_cart
kr
Eskilstuna, Södermanland
  • doneEn natt i 2/3/4-bäddsrum (bäddutrustning, städning tillkommer)
  • done1 x frukostkorg
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

Cirka tio kilometer söder om Eskilstuna ligger Stenkvista Vandrarhem. I väster ligger Skogstorp dit det finns utmärkta cykelvägar från Eskilstuna. Med tanke på de lantliga omgivningarna kan man förstå att byggnaden en gång i tiden fungerade som bostadsbyggnad för elever som studerade på den närliggande lantbruksskolan. Byggnaden är från 1950-talet.

Många besöker Eskilstuna för att se på djuren i Parken Zoo, andra besöker de välbevarade Rademachersmedjorna från 1600-talet medan andra styr kosan mot Munktellarenan där det bedrivs både idrott och mässor. Stadens omgivningar är gröna och det finns mycket att se i trakten omkring. Den historiskt intresserade får inte missa den dramatiska Sigurdsristningen med illustrationer av sagan om kungasonen Sigurd som gjordes på 1000-talet eller det närliggande Sundbyholms slott från 1600-talet.

Stenkvista Vandrarhem erbjuder ett boende till överkomliga priser med totalt 46 bäddar i 17 rum. Det finns rum med två, tre och fyra bäddar. Notera att det även finns rum där man kan ha med sig husdjur. Hela huset är rökfritt.


Antal bäddar: 17 rum (maximalt 46 bäddar). Du kan boka enkelrum, 2/3/4-bäddsrum. Husdjur är välkomna mot mindre tillägg (förbokas). Fri bilparkering på anvisad plats.

Kontaktuppgifter för bokning


Närmaste tågstation: Eskilstuna C
Närmaste flygplats: Stockholm Arlanda

Busslinje nr 8 (mot Ärla) hos Länstrafiken Sörmland åker du med för att komma till Stenkvista Vandrarhem. Du går av vid hållplatsen Stenkvista Lantbruksskola och går över vägen, följer vägen 300 meter och du är framme.