Förslöv, Skåne

Kontaktuppgifter för bokning

  • doneEn natt i dubbelrum
  • doneSänglinne, handduk och städning
  • done1 x frukost
  • doneFri parkering
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

På Spångagårdens B&B bor du i en skånsk idyll med åkrarna inpå husknuten. Detta lantliga boende huserar i en omsorgsfullt renoverad stenhuslänga från 1800-talet och här har du nära till havet och den vackra Skåneleden. Cykelleder i området leder bland annat längs med Bjärekusten och området omkring Hallandsåsen.

Här får du uppleva fågelrika strandängar, vida havsvyer och rikligt med konsthantverkare och aptitretande matställen. Byn Förslöv ligger endast 1,5 km bort och det är 4 km till två vackra stränder, klippbadet i Segeltorp eller den långsträckta Ranarps strand, och 11 km till Båstad.

Njut av närproducerad mat och hembakat bröd
På Spångagården serveras närproducerad mat och här bakas eget bröd och saftas och syltas om somrarna. Under säsong kommer kökets grönsaker och frukt från den egna trädgården. Det här med bröd till frukost är en viktig sak på Spångagården och här bakas det efter traditionellt surdegsrecept och brödet smakar så som det gjorde på den tid då Spångagården uppfördes.

Cykla mellan Skåne och Hallands smultronställen
De individuellt inredda lägenheterna på Spångagården har en kombination av traditionell och modern stil och i den mysiga trädgården finns grillutrustning att låna. Här kommer du att cykla bortom de största turiststråken på slingrande stigar genom jordbruksbygd mot Halland södra inlands smultronställen. Till största delen kan du cykla du på cykelbanor eller lågtrafikerade vägar och cyklingen är relativt flack och sagolikt vacker.


Antal bäddar: Totalt 4 lägenheter/rum med eget kök eller kokvrå. Alla lägenheter/rum har eget badrum med dusch och WC. Husdjur accepteras ej.


- Närmaste flygplats: Ängelholm
- Närmaste tågstation: Båstad