Skeviks Gård
Gustavsberg, Uppland
fr. 790 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneGratis WiFi

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

I skärgårdskommunen Värmdö med sina 11 000 öar ligger moderna och välutrustade hotell- och konferensanläggningen Skeviks Gård. Här finns hav och natur inpå knuten samtidigt som du har tillgång till en bekväm och inspirerande miljö. Du som cyklar kan välja på utmanande MTB-spår eller lugnare lokala slingor. Efteråt finns det bastu och badtunnor när det är dags att varva ner. Skeviks Gård har sin egen brygga, egen strand och fantastiska omgivningar för avkoppling och träning.

Skeviks Gård ligger mycket bra till för den som vill bo några nätter på ett hotell av hög klass, cykla och njuta av omgivningarna. Trots det natursköna läget vid vattnet är det nära till Gustavsbergs centrum med goda kommunikationer och butiker av olika slag. Med buss är det cirka 30 minuter från Stockholm. I närheten finns skogsleden Värmdöleden för den som behärskar MTB och den som vill ha mindre krävande cykling kan välja en lokal slinga.

Skeviks Gård erbjuder även förstklassig mat och ädla drycker. Det finns olika matsalar och bar för dig som är på besök. Självklart tar man även emot beställningar från större sällskap. I maten finns en stor andel egna och lokala råvaror som passar för säsongen. Skeviks Gård bedriver eget lantbruk med ekologisk grönsaksodling och egna djur med kor, grisar, lamm, hönor och bin. Råvarorna är inte bara lokala utan även nyttiga, smakrika och näringsrika.

Det finns utsökta besöksmål för den som tycker om kulturella aktiviteter i närheten. Gustavsberg är känt för sin porslinstillverkning med designers som Stig Lindberg, och den som vill lära sig mer ska absolut besöka Porslinsmuseet i Gustavsbergs hamn. Gustavsberg har även en egen Konsthall inriktad på konsthantverk och några kilometer bort ligger konsthallen Artipelag med restaurang, utställning och olika evenemang.

Ta dig hit

Buss 474 från Slussen till Gustavsberg. Bussbyte till buss 424 i Gustavsbergs C. Stig av vid hållplatsen Skevik.

Närliggande cykelleder

Gustavsberg, Uppland