Ängelholm, Skåne

Kontaktuppgifter för bokning

  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneFri parkering
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

Riverside Hotel är ett litet, fräscht och hemtrevligt hotell mitt i staden med närhet till shopping, restauranger och kommunikationer.

Ängelholm är en stad med kustnära idyll och här är kreativiteten stor såväl som i krukmakarstaden som på stans gallerier och ateljéer. Kust, skog och landsvägar inbjuder till cykelturer i de vackra omgivningarna.

Njut av din frukost i det fria
Riverside Hotel består av 15 nyrenoverade hotellrum och 10 nybyggda studiolägenheter med möjlighet till självhushåll för upp till fyra personer per studio. Alla rum har badrum med dusch, LCD-TV och fritt trådlöst internet. Hotellet har en uteplats och sommartid är du välkommen att äta din frukost ute i det fria.

Cykla runt på Bjärehalvön och runt vackra Hallandsåsen
För cykelturister med egen cykel erbjuder vi cykelförvaring i låst garage samt möjlighet för gästerna att låna cykelpump och verktyg för enklare reparationer. Hyrcyklar kan lånas måndag-lördag hos Harrys cyklar i Ängelholm. I närområdet finns ett flertal trevliga dagsturer för cykelturister som är mellan 10-60 km långa. En av dem är Lergöksrundan som under 16 km slingrar sig genom både stad, skog och hav. I närheten ligger även Bjärehalvön och det vackra området på Hallandsåsen.


Antal bäddar: 15 hotellrum med dusch/wc. och 10 nybyggda studiolägenheter för självhushåll. Du kan boka enkelrum, dubbelrum eller lägenhet. Husdjur är välkomna (förbokas).


- Närmaste flygplats: Ängelholm
- Närmaste tågstation: Ängelholm. Tågstationen ligger bara en kort promenad bort.