Ohboy Hotell
Malmö, Skåne
fr. 545 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn natt i loftlägenhet (två plan med egen ingång)
  • doneFullt utrustat kök med diskmaskin och microvågsugn
  • doneEn vikcykel per rum/lägenhet
  • doneGratis Wifi

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

På Ohboy hotell är cykeln en självklar del av konceptet. Du bor i Västra hamnen i centrala Malmö nära centralstationen och delar byggnaden med 55 hushåll som bor där permanent. Ett modernt och mycket hållbart boende med många av stadens attraktioner i närheten. Odlingar och växtlighet ger biologisk mångfald, uppvärmningen sköts av bergvärme och solceller bidrar till elförsörjningen. 

Du som gillar ett aktivt stadsliv har Stapelbäddsparken på andra sidan gatan. Där finns bland annat norra Europas största skatepark, en boulderpark för klättring och en rollerderbybana. I närheten finns även den fina Ribersborgsstranden (Ribban för de infödda) med sin vita sand för soliga dagar. Det finns även ett kallbadhus från 1800-talet och djuphavsbadet Scandiabadet för dig som gillar att vara i vattnet.

Rummen är så kallade lofthotellrum med en alldeles speciell och väldigt fräsch atmosfär. I de rum som finns på markplanet har du sovrum och badrum på bottenvåningen samt kök och vardagsrum med arbetsplats en trappa upp. Du har egen ingång från gatan med en liten uteplats. Husdjur är välkomna (förbokas).

Det som kallas mobilitet är en viktig del av Ohboy hotell. I korthet betyder det att olika typer av klimatsmarta tjänster ersätter behovet av bilar och parkeringsplatser. Det betyder att det bland annat finns lånecyklar, leveransboxar, odlingslådor, kollektivtrafiksatsningar och verktygsstationer som arkitekterna och byggherrarna Hauschild + Siegel integrerat i fastigheten.

Närliggande cykelleder

Malmö, Skåne