Röstånga, Skåne

Kontaktuppgifter för bokning

  • doneEn övernattning (del i stuga, minst två personer) självhushåll
  • doneSänglinne och handdukar
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

I nordöstra delen av det klassiska cykellandskapet Skåne ligger Söderåsens nationalpark. Här finns bokskogar och bäckar i ett kuperat landskap. Efter cykling i det natursköna området är Nordic Camping Röstånga ett perfekt boende. Närheten till den dramatiska naturen och lugnet kombineras med ett rikt utbud av aktiviteter. 

Nordic Camping Röstånga är en komplett semesteranläggning för hela familjen. Här erbjuds trevligt boende med ett uppskattat friluftsbad och många spännande aktiviteter, inte minst för de yngre. Platsen är sällsynt vacker och perfekt att koppla av och njuta på. Campingens friluftsbad är mycket uppskattat med en uppvärmd 50-metersbassäng, tre barnbassänger och en vattenrutschbana.  Dessutom finns det flera lekplatser, hoppkuddar, minigolfbana, boulebana, beachvolleybollplan, bordtennis, kanoter och fiske.

Alldeles i närheten finns Söderåsens Nationalpark. Där kan du boka guidade turer, vandra på egen hand och cykla på fina leder. Det går även att fiska, rida, cykla dressin och paddla kanot. Ett besök på Skånes Djurpark rekommenderas också. Om du vill promenera på kvällen finns elljusspår.


Det finns 29 moderna och bekväma stugor med olika storlek och standard att välja mellan på campingen. Du kan välja på stugor med fyra till åtta bäddar. Anläggningens servicehus är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin. I receptionshuset finns en mindre butik med det nödvändigaste och en säsongsöppen restaurang och glasskiosk. Hundar är välkomna på campingen och det finns en speciell rastplats.