Lugnåsberget Ekohotell
Mariestad, Västergötland
fr. 495 kr / pers
sell
fr. 495 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn övernattning (del i tvåbäddsrum)
  • doneSänglinne, handduk och städning
  • done1 x frukost

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Västergötland är ett fantastiskt cykellandskap. Bördigt, omväxlande och bländande vackert med sjöar och skogar. Nästan allt det bästa i landskapet är inom räckhåll om du bor på det cykelvänliga boendet Lugnåsberget Ekohotell. Göta kanal, Läckö slott och Kinnekulle med sina orkidéer är bara några exempel. På Lugnåsberget Ekohotell finner du friden och kan leva ekologiskt.

Det är nära till naturen med både storskog, utsiktsplatser, badvänlig skogssjö, grusvägar, vandringsleder och spännande geologi. Efter dagens cykling kan du pusta ut på rummet. Samtliga har egen dusch och det finns tillgång till vedeldad bastu om lårmusklerna behöver extra uppmuntran. Det finns speciella rum för dig som vill ha med dig hunden. Gillar du eller barnen djur finns det sommartid både får och höns som är sociala av sig.

Ekohotellet består av två hus med totalt 23 bäddar. På nedre plan finns en gemensam matsal med plats för 24 personer och ett gästkök där frukost- och middagskorgar finns. Det hållbara märks bland annat på att anläggningen drivs med solceller sommartid. Du som vill semestra i samklang med klimatet har kommit till rätt ställe. Råvarorna i de livsmedel du äter under frukosten och som finns i middagskorgarna är lokalproducerade.

Vill du koppla av i lugn och ro finns även den rymliga trädgården till hands. Där kan man ägna sig åt lek, grilla och njuta av de fina bärbuskarna. Nära men litet längre bort finns Stenhuggarstigen att vandra på.

Närliggande cykelleder