shopping_cart
kr
Strängnäs, Södermanland
  • doneEn natt i dubbelrum
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

Låsta Säteri är ett idylliskt boende omgivet av lummig skog, gröna hagar, böljande fält och historiska fornlämningar. På gården – med anor från tidigt 1600-tal – har man byggt om en gammal ladugård till ett modernt gårdshotell som andas en härlig atmosfär.

Låsta Säteri ligger mitt i Mälardalen och har även kallats ”Drottning Kristinas jaktslott”, eftersom det var här drottning Kristina bodde när hon bedrev jakt i trakten under 1600-talet. Här värnar man om ekologi och miljö, med omtanke om både människor och djur. Färdigbäddat eller egna lakan? Du väljer själv servicenivå och därmed pris.

Det finns två kök att disponera för självhushåll, och du som gäst kan välja att tillaga egen frukost eller ta del av den goda frukostbuffén som till stor del av ekologiskt och lokalproducerat, bland annat färska ägg från gårdens frigående höns. Hotelldelen har 13 rustika rum i lantlig stil, alla med helkaklad dusch och toalett, fritt trådlöst internet samt TV. Rummen är individuellt inredda och alla är ljusa med stora fönster och sängar av högsta kvalitet.


Antal bäddar: Det finns totalt 40 bäddar. Du kan boka enkelrum eller dubbelrum i den . Sju av rummen ligger i markplan och är handikappvänliga. Det finns även rum med särskilt larm för hörselskadade. Husdjur är välkomna mot mindre tillägg.

Kontaktuppgifter för bokning


- Närmaste flygplats: Eskilstuna
- Närmaste tågstation: Strängnäs

Från centrala Strängnäs, Stallarholmen, Mariefred och Läggesta går buss nr 303 som stannar vid Låsta Säteri.