Kungsörstorp
Kungsör, Västmanland
fr. 560 kr / pers
sell
fr. 560 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn övernattning (del i dubbelrum)
  • done1 x frukost
  • doneFri parkering
  • doneGratis Wifi

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

En av de orter som Gustav Vasa med familj tidvis bodde på i mitten på 1500-talet var Kungsör. Platsen där Arbogaån möter Mälaren är lika angenäm att besöka idag. En liten bit från centrum i ett lantligt läge med bedårande utsikt över Mälaren ligger det cykelvänliga boendet Kungsörstorp Hotell & Konferens. Något torp rör det sig verkligen inte om. Här finner du eleganta inomhusmiljöer, rogivande västmanländsk natur, levande historia och olika typer av upplevelser. Vad sägs om en fartig padelmatch, eller kanske ett besök på bastuflotten i solnedgången?

Cyklingen i västra Mälardalen är variationsrik, både för dig som gillar att cykla på stigar i skogen eller längs de slingrande vägarna runt Mälaren. När du njutit klart av dagens utflykter är Kungsörstorp den perfekta platsen för återhämtning och påfyllning av energi. Hotellrummen håller hög standard och vill man ha det lyxigt finns en rymlig svit med eget bubbelbad. Omgivningarna är vackra och utsikten över Mälaren en lisa för själen. Bastuflotten som ligger förtöjd vid Mälarens kant, inbjuder till bastubad såväl sommar som vinter, och är ett uppskattat kvällsnöje.


Antal rum: Hotellet har 46 härliga rum med bra standard. Samtliga rum har TV, dusch, wifi och toalett. Du kan välja mellan enkelrum, dubbelrum och större lägenheter. Alldeles intill hotellet ligger Kungsörstorps Sports Club med två fina dubbelbanor med höj- och sänkbara nät för padel, volleyboll och badminton. Sportanläggningen har även pingis, boule, dart & biljard. Fem minuters promenad från anläggningen finns ett mysigt naturbad som får vem som helst att komma ner i varv.

Närliggande cykelleder