shopping_cart
kr
Dals Rostock, Dalsland
  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneGratis parkering och fritt Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

I Dalsland är naturen kuperad, varierad och närvarande på ett alldeles speciellt sätt. Inte minst vattenvägarna. Det här gäller i högsta grad platsen där Kroppefjäll Bed & Breakfast ligger. Orten Dals Rostock är en gammal kurort där det funnits såväl hälsobrunn som sanatorium och örtagård med medicinalväxter. När du kommer till Kroppefjäll finns det alla möjligheter att aktivera sig utomhus i form av cykling, terränglöpning (även på natten), fiske och bad.

På Kroppefjäll Bed & Breakfast bor du i fräscha rum i flera varianter. Det finns dubbelrum junior, dubbelrum senior och två olika familjerum. I samtliga rum ingår till stora delar närproducerad frukostbuffé och fritt Wifi. Dessutom är det fri parkering. Nära till naturen och ett perfekt boende i samband med olika events. Exempelvis arrangerar lokala klubben SK Granan ett XC Marathon med många höjdmeter och spännande terräng. Det går även att boka en riktig långtur för löpare med ultralöperskan Helle Manvik. Du som gillar att springa på natten kan testa Kroppefjäll Trailrun.

Den geografiskt bevandrade känner till Rostock i norra Tyskland. Orten har faktiskt fått lägga till förleden Dals för att undvika sammanblandning. Namnet kommer dock troligen från ordet råstocken som var en stockbro som gick över en bäck. I Dals Rostock finns det flera charmerande besöksmål. Vad sägs om galleriet med vackra botaniska bilder, hembygdsmuseet eller den fina örtagården i Brunnsparken?

Kontaktuppgifter för bokning